Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce lovitură pentru FCSB! Previziunile pentru Qaka sunt sumbre: "E destul de gravă accidentarea"

EXCLUSIV | Ce lovitură pentru FCSB! Previziunile pentru Qaka sunt sumbre: "E destul de gravă accidentarea"

Superliga

Comentarii

Expertul Telekom Sport Basarab Panduru a analizat accidentarea suferită de albanezul Kamer Qaka, în meciul de debut la FCSB, şi s-a declarat sceptic în privinţa stării fotbalistului transferat de la Poli Iaşi.

Kamer Qaka n-a avut parte de un debut fericit la FCSB. Intrat la pauza întâlniri cu Astra, mijlocaşul în vârstă de 23 de ani s-a accidentat în minutul 74 şi a fost scos pe braţe de pe teren.

"Păcat pentru el că s-a accidentat. Eu cred că este destul de gravă accidentarea. Nu numai cum l-au cărat până la vestiar, dar şi faptul că este dus la margine şi nu poate să stea în picior. Şi în momentul când este lovit, pune mâna la genunchi, acolo. Tare mi-e că genunchiul acela este... Nu aş vrea, pentru că ar fi bine să nu fie, dar acolo cred că e o problemă. La cum l-au ridicat, la cum i-au pus mâna la picior, la cum a rămas piciorul, s-ar putea să fie acolo ceva. La cum îl doare. Să ai un ghinion din nimic, de fapt", a afirmat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Formaţia FCSB a debutat cu o înfrângere în noul sezonul al Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Llulaku, în minutul 43, care a reluat cu capul centrarea din corner a lui Romario Moise.

Afla mai multe despre: qakafcsbaccidentare 

viewscnt
Articole similare