Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce mai face Cornel Râpă: ”N-aş vrea să mai revin în ţară, sper să mă retrag din străinătate”. Ce spune despre perioada petrecută la FCSB

EXCLUSIV | Ce mai face Cornel Râpă: ”N-aş vrea să mai revin în ţară, sper să mă retrag din străinătate”. Ce spune despre perioada petrecută la FCSB

Stranieri

Comentarii

Ajuns la 33 de ani, Cornel Râpă este jucător de bază la MKS Cracovia, unde evoluează din vara lui 2018.

Cornel Râpă a câştigat nu mai puţin de patru titluri de campion al României şi, din 2016, joacă în Polonia.

Râpă a ajuns între timp unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi dreapta din campionatul Poloniei şi spune că ar vrea să-şi încheie acolo cariera.

Cornel Râpă, la 33 de ani: ”Sper să mă retrag din Polonia sau din străinătate”

Pe 16 ianuarie, Cornel Râpă a împlinit 33 de ani. Fostul fundaş dreapta al FCSB-ului spune că trăieşte cu senzaţia că timpul a trecut prea repede şi acum a ajuns să vorbească despre retragere.

Râpă spune însă că n-ar vrea să se întoarcă în fotbalul din România şi speră să joace în străinătate până când va lua decizia să se retragă:

”Parcă acum câteva zile luam campionatul cu Oţelul, m-am transferat la FCSB şi acum am 33 de ani. Sper să mă retrag din Polonia sau din străinătate, nu aş mai vrea să mai vin în ţară, ăsta e target-ul meu”, a spus Cornel Râpă pentru Orange Sport.

Cornel Râpă a rămas fan al FCSB-ului

Cornel Râpă s-a transferat în ianuarie 2013 la FCSB, de la Oţelul Galaţi, alături de care câştigase titlul în Liga 1.

A jucat la FCSB până în vara lui 2016, când s-a transferat la Pogon Szczecin. În cele trei sezoane şi jumătate la FCSB, Râpă a avut însă probleme în a se impune în primul ”11”.

Cu toate acestea, Cornel Râpă spune că perioada petrecută la FCSB i-a rămas în minte şi în suflet şi a rămas un fan al echipei lui Gigi Becali.

”Sunt fan FCSB şi sper cât de curând să câştige campionatul. Mă miră că FCSB nu a mai luat titlul de atâţia ani, pentru că domnul Becali investeşte cu ardoare, ştie ce face.

Perioada FCSB m-a călit ca om şi ca fotbalist şi prieteniile pe care le-am legat acolo rămân pe viaţă”, a mai spus Cornel Râpă la Orange Sport.

Cornel Râpă a fost pe teren la ultimul titlu pe care l-a câştigat FCSB, în 2015. În total, fundaşul dreapta are patru titluri de campion al României, unul cu Oţelul şi trei cu FCSB.

Afla mai multe despre: cornel rapa 

viewscnt
Articole similare