Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce n-a ştiut Dică! ”Şumudică a făcut acest lucru”. Unde a greşit antrenorul FCSB în relaţia cu Alibec

EXCLUSIV | Ce n-a ştiut Dică! ”Şumudică a făcut acest lucru”. Unde a greşit antrenorul FCSB în relaţia cu Alibec

Superliga

Comentarii

Denis Alibec nu mai este acceptat la FCSB, iar Dan Alexa crede că ştie motivul pentru care capriciosul atacant şi Dică n-au reuşit să colaboreze eficient.

Dan Alexa este de părere că atunci când îl antrenezi pe Alibec, trebuie să fii dispus să-i accepţi capriciile, lucru pe care l-a făcut foarte bine Şumudică, crede antrenorul Dunării Călăraşi.

”Din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte simple. În momentul în care ştii că-l antrenezi pe Alibec trebuie să ştii că pe Alibec ori îl accepţi aşa cum e, cum a făcut Şumudică şi a dat randament maxim, ori nu-l mai ţii la echipă.

Sunt jucători capricioşi, sunt jucători care evoluează bine doar în momentul în care au un confort mental foarte bun, sunt jucători care atunci când li se dă încredere şi li se dă o anumită libertate sunt providenţiali”, este de părere Dan Alexa - antrenor Dunărea Călăraşi.

Alibec va părăsi FCSB în această vară, Gigi Becali a anunţat deja că e dispus să-l dea oriunde numai să scape de el. 

"Pentru Alibec am şapte oferte. Am şi din Turcia, şi din Rusia, şi din Anglia... Să vedem care-o fi, unde se duce. Ăia care îmi dădeau şapte milioane m-au întrebat de ce-l dau cu 1.7 acum. Le-am zis că m-am certat cu el şi nu-l mai vreau. Va pleca sigur. Mi-a spus un băiat, prieten cu patronul CFR, că l-ar vrea şi ei. Îl dau, n-am nicio problemă. Nu e vorba de rivalitate, eu îl dau. Îl dau şi-n Africa. Dacă eu nu-l vreau, nu consider că e vreo problemă să ajungă la CFR. Să-l cumpere şi să facă ce vor cu el. Pe Budescu îl dau cu două milioane, nu trebuie să achite clauza de trei milioane", a spus Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1alibecdan alexa,  

viewscnt
Articole similare