Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce nebunie. Am aflat cine este polonezul pe care Gigi Becali a anunţat că l-a transferat. N-a mai evoluat niciodată în România

EXCLUSIV | Ce nebunie. Am aflat cine este polonezul pe care Gigi Becali a anunţat că l-a transferat. N-a mai evoluat niciodată în Româniagalerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu un atacant polonez refuzat de Gaz Metan Mediaş. Telekom Sport a aflat că numele acestuia este Lukasz Gikiewicz, un atacant de 31 de ani a cărui carieră nu spune mare lucru.

Eşecul cu 2-0 suferit de FCSB în faţa lui FC Botoşani l-a determinat pe Gigi Becali să anunţe noi transferuri. Printre altele, patronul FCSB susţine că i-a fost propus un atacant polonez, care a fost refuzat de Edi Iordănescu la Gaz Metan. Iniţial, s-a crezut că este vorba despre Kamil Bilinski, fost atacant al lui Dinamo.

Însă atacantul polonez care s-a înţeles cu FCSB este Lukasz Gikiewicz, un vârf de 1.88 metri. În vârstă de 31 de ani, acesta a jucat ultima oară la Hajer, în Arabia Saudită. De altfel, CV-ul său nu este prea impresionant.



Cotat la 250.000 de euro, Gikiewicz a început fotbalul la Motor Lubawa (Polonia) şi a mai jucat ulterior pentru Drweca NML, Olimpia Elblag, Wigry Suwalki, Unia Janikowo, Polonia Bytom, LKS Lodz, Slask Wroclaw (toate din Polonia), Omonia Nicosia (Cipru), Tobol Kostanay (Kazahstan), AEL Limassol (Cipru), Levski Sofia (Bulgaria), Al Wahda (Arabia Saudită), Ratchaburi FC, BEC Tero Sasana (ambele din Thailanda), Al-Faisaly (Emiratele Arabe), Al Batin (Arabia Saudită) şi Hajer (Arabia Saudită).

Afla mai multe despre: lukasz gikiewicz 

viewscnt
Articole similare