Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV în momentul în care Borja Valle a marcat golul sezonului: ”Este complet indiferent, incredibil!”

EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV în momentul în care Borja Valle a marcat golul sezonului: ”Este complet indiferent, incredibil!”

Dinamo București

Comentarii

Comentatorul Telekom Sport Bogdan Cosmescu a remarcat reacţia lui Deian Sorescu în momentul reuşitei lui Borja Valle de la mijlocul terenului.

Pablo de Blasis ar fi aproape de un transfer la Dinamo. Spaniolul ar fi cu adevărat lovitura verii în Ştefan cel Mare, dar Bogdan Cosmescu crede că există un risc serios pentru Cosmin Contra în ceea ce priveşte gestionarea vestiarului.

El a dat ca exemplu reacţia lui Deian Sorescu la reuşita fabuloasă a lui Valle, cu FC Botoşani.

”Ar trebui să rupă în Liga 1 la cum arată cifrele! Sunt tare curios însă cum va gestiona Contra vestiarul. Am văzut reacţia lui Sorescu după golul lui Borja Valle. Atenţie, nu are nicio reacţie! Este complet indiferent. Acest lucru îmi arată că spaniolii au creat un fel de tensiuni în vestiar prin clasa lor. Să coexiste un grup masiv din fostul Dinamo cu unul adus din Spania şi plătit foarte bine...va fi greu. Uitaţi-vă puţin la Sorescu, nu are nicio reacţie!” a mărturisit jurnalistul şi comentatorul Telekom Sport, Bogdan Cosmescu, în cadrul emisiunii Sport Report.

Deian Sorescu, savuros după eurogolul lui Borja Valle: ”Îi vedeam cu telefoanele scoase să-i trimită lui Messi golul”

Sorescu s-a arătat încântat de prezenţa noilor jucători transferaţi de conducerea spaniolă.

(n.r. - Cand dai si tu un gol ca Borja Valle?) ”Să sperăm că meciul următor, de ce nu? E un jucător foarte bun, azi şi-a arătat clasa, noi îl ştim de la antrenament, ştim că ne va ajuta în timpul meciurilor pentru că e un jucător cu experienţă şi foarte bun.”, a declarat Deian Sorescu.

Fotbalistul lui Dinamo se declară obişnuit cu evoluţia alături de jucători străini, despre care spune că trebuie să dea tot pentru performanţa în tricoul roş-alb.

”A mai fost un val de străini cu domnul Mircea, sunt obişnuit cu ei, aşa că cine vine la Dinamo trebuie să pună suflet şi să muncească pentru că  e un club cu tradiţie şi merită s-l ducem sus.”, a compleat Sorescu,

Afla mai multe despre: borja valledeian sorescu 

viewscnt
Articole similare