Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce obiectiv are Dinamo într-un sezon înfiorător pentru "câini". Anunţul lui Ionel Gane

EXCLUSIV | Ce obiectiv are Dinamo într-un sezon înfiorător pentru "câini". Anunţul lui Ionel Gane

Fotbal intern

Comentarii

Ionel Gane a vorbit exclusiv la Telekom Sport despre Dinamo, dar şi în legătură cu obiectivele şi problemele clubului.

Ionel Gane a vorbit despre scopurile echipei din Ştefan cel Mare

Ionel Gane a discutat în exclusivitate pentru Telekom Sport în legătură cu obiectivele celor de la Dinamo, despre problemele financiare şi despre suţinerea celor de la DDB.

Antrenorul celor de la Dinamo, a menţionat faptul că alb-roşii, Cupa este un obiectiv realizabil, mai ales în urma partidelor grele pe care le-au avut cu cei de la Viitorul şi FCSB.

"Indiferent de situaţie, Cupa este un obiectiv pentru Dinamo. Eu spun că suntem acolo. După cele două meciuri tari cu Viitorul şi FCSB, urmează o echipă de liga a doua. Eu cred că suntem favoriţi, dar trebuie să tratăm foarte serios. Eu ştiu ce înseamnă Cupa, am trăit-o şi ca jucător şi e specială ca stare de spirit.", a spus Ionel Gane în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Ionel Gane a punctat faptul că obiectivul principal al celor de la Dinamo este acela de a-şi rezolva problemele financiare şi de a-şi lua licenţa pentru a putea rămâne în continuare în Liga I.

"Eu cred că obiectivul principal ăsta este, să luăm licenţa şi să avem stabilitate la nivel financiar, dar şi administrativ. Lucrurile nu sunt încă foarte clare, nu ştim dacă Cortacero într-adevăr are 80% din acţiuni şi ce se va întâmpla... cei din DDB fac eforturi fantastice pentru a pune la punct aceste lucruri, dar, din punct de vedere juridic, eu nu ştiu încă care sunt procedurile ca să se rezolve aceste lucruri. Acolo încă suferim, la nivel de conducere.", a mai spus antrenorul celor de la Dinamo.

Gane a vorbit la final în legătură cu fanii din grupul DDB, care susţin enorm clubul, dar şi despre Badea, care este unul dintre principalii oameni de sprijin ai grupării din Ştefan cel Mare.

"Sunt sponsori, sunt oameni care ajută, eu ştiu foarte bine cine, cât şi cum...(n.r. din programul DDB, înţeleg...) Da, în mare parte, dar şi altcineva care ajută cu mai multe probleme, deplasări, alte costuri, etc. (n.r. E vorba de domnul Badea?) Sunt mai mulţi, domnul Badea e unul dintre ei." a adăugat Gane.

Dinamo este pe locul 11 în campionat şi are 26 de puncte după 23 de etape jucate în Liga I.

 

Afla mai multe despre: ionel gane dinamo 

viewscnt
Articole similare