Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce ofertă a refuzat Răzvan Lucescu înainte de a semna din nou cu PAOK: "Acum, orice pas făcut este un pas în spate"

EXCLUSIV | Ce ofertă a refuzat Răzvan Lucescu înainte de a semna din nou cu PAOK: "Acum, orice pas făcut este un pas în spate"

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Lucescu (51 de ani) a avut ofertă să antreneze din nou în zona Golfului, după experienţa de la Al Hilal, dar nu a mai vrut să se întoarcă în Arabia Saudită. În direct la Telekom Sport, la emisiunea Sport Report, antrenorul care s-a întors recent la PAOK Salonic a dezvăluit motivul pentru care a preferat să meargă în campionatul Greciei.

Ce ofertă a refuzat Răzvan Lucescu înainte de a semna din nou cu PAOK

Lucescu Jr. a fost o bună perioadă de timp liber de contract şi au existat multe speculaţii şi discuţii cu privire la viitoarea sa echipă. S-a spus că va ajunge în Italia, dar în cele din urmă a ales să revină din nou la PAOK Salonic, club cu care a reuşit un event istoric acum doi ani. Înainte de a reveni în Grecia, Lucescu putea să accepte o nouă aventură în Golf, dar a refuzat în cele din urmă.

"Am avut ofertă să mă întorc în Arabia Saudită, dar am refuzat. Nu renunţ la zona arabă, dar cred că, în următoarea perioadă, nu pot să mai merg acolo, pentru că am câştigat absolut tot. Orice pas făcut în această perioadă în zona arabă este un pas în spate", a spus Răzvan Lucescu, la Telekom Sport.

În Arabia Saudită, Răzvan Lucescu a antrenat-o pe Al Hilal, din iulie 2019 până în februarie 2021, echipă cu care a câştigat campionatul şi Liga Campionilor Asiei.

Răzvan Lucescu, deranjat de faptul că s-a scris că a plecat la Al Hilal pentru bani

Tehnicianul român n-a negat că a avut un salariu foarte bun la Al Hilal, dar a spus că motivul pentru care a ales să se despartă de PAOK a fost că a avut neînţelegeri cu conducerea. "Au fost nişte discuţii, am şi spus că dacă nu reuşim să cădem de acord acum, eram puţin dezamăgit. Când a venit această ofertă, am spus că e mai bine să ne despărţim pentru că probabil vom avea probleme între noi. Salariul a fost unul foarte bun, nu pot nega", a mai spus Răzvan Lucescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: razvan lucescuofertaarabia sauditaal hilalrefuzpaok salonic 

viewscnt
Articole similare