Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce ofertă i-au făcut şefii lui Gaziantep lui Marius Şumudică pentru a semna un nou contract: "Nu pot să accept aşa ceva. M-am ridicat să plec!"

EXCLUSIV | Ce ofertă i-au făcut şefii lui Gaziantep lui Marius Şumudică pentru a semna un nou contract: "Nu pot să accept aşa ceva. M-am ridicat să plec!"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (49 de ani) a dezvăluit pentru Telekom Sport ce ofertă i-au făcut şefii lui Gaziantep FK pentru prelungirea contractului.

Ce ofertă i-au făcut şefii lui Gaziantep lui Marius Şumudică pentru prelungirea contractului: "N-am fugit niciodată după bani, dar ca gest!"

Gaziantep FK e pe val în campionatul Turciei, pe locul trei în clasament după 17 partide, dar Marius Şumudică a intrat în conflict cu şefii clubului. Prelungirea contractului antrenorului e mărul discordiei, pentru că părţile nu se înţeleg asupra termenilor noii înţelegeri.

Într-o intervenţie telefonică în exclusivitate la Telekom Sport, Marius Şumudică a dezvăluit ce oferă i-a făcut preşedintele şi conducerea clubului Gaziantep, pe care antrenorul a considerat-o inacceptabilă. Oamenii din conducerea echipei i-au cerut antrenorului şă accepte o reducerea salariului, clubul fiind afectat de pandemia de COVID-19.

Gestul l-a deranjat pe Marius Şumudică: "Din vară, să semnez pe doi ani şi să scad cu 10%, m-am ridicat să plec. Cu tot respectul pentru dumneavoastră, dar nu pot să accept aşa ceva atâta timp cât anul trecut am terminat pe 8, anul acesta suntem în primele 3. Ne batem acolo şi să vii să-mi spui acum, ca gest în primul rând. Pe mine nu mă bucura că îmi dubla salariul, că mi-l tripla, eu n-am fugit niciodată după bani, dar ca gest", a spus Marius Şumudică la Telekom Sport.

Preşedintele lui Gaziantep, atac foarte dur la adresa lui Marius Şumudică

Mehmet Buyukekşi, preşedintele lui Gaziantep FK, l-a atacat pe Marius Şumudică după înfrângerea suferită de turci contra lui Sivasspor, 1-2. Oficialul clubului din "Ţara Semilunei" a spus că antrenorul român profită de fiecare ocazie pentru a cere un contract nou la Gaziantep. În plus, Buyukekşi l-a acuzat pe Şumudică de faptul că-şi asumă tot succesul pe care-l are Gaziantep în prezent.

”Contract, contract, contract după fiecare meci! Fotbalul turc are momente grele, stadioanele sunt goale. Nu există venituri, nu există sponsori. Nu am redus niciun salariu în acest an. Barcelona vrea să reducă salariile jucătorilor săi. Ce legătură are asta cu lipsa de respect. Galatasaray a redus salariile cu 20%. Trebuie să facem şi asta. Plătim antrenorului 920.000 de euro. El îşi plăteşte singur secunzii. Există, de asemenea, un bonus de 240.000 de euro pe punct. Plătim 1,2 milioane de euro, dar acum el vrea 1,6 milioane de euro, 1,9 milioane de euro cu tot cu prime.

El îşi asumă tot succesul. Cum se poate întâmpla aşa ceva? Dacă există un succes, este un succes comun, de la magazioner până la conducere. Aţi auzit vreodată că a jucat bine un antrenor şi am câştigat? Am vrut o reducere de salarii pentru că nu ştim ce se va întâmpla anul viitor. El spune că suntem pe locul trei acum, dar campionatul nu s-a terminat încă. Să vedem cum terminăm. Nimeni nu este mai presus de club”
, a declarat Mehmet Buyukeksi, potrivit publicaţiei Sabah.

Afla mai multe despre: marius sumudicaofertagaziantep fkcontractturcia 

viewscnt
Articole similare