Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce pedeapsă riscă Radu Petrescu după ce a făcut praf meciul FCSB - Dinamo 3-2! "UEFA şi FIFA recomandă ca el să nu mai fie"

EXCLUSIV | Ce pedeapsă riscă Radu Petrescu după ce a făcut praf meciul FCSB - Dinamo 3-2! "UEFA şi FIFA recomandă ca el să nu mai fie"

FCSB

Comentarii

Fostul arbitru Constantin Zotta a dezvăluit de la câte partide ar putea lipsi centralul Radu Petrescu, cel care a condus brigada de arbitri care a greşit grav în derby-ul FCSB - Dinamo 3-2.

Ce riscă Radu Petrescu după FCSB - Dinamo 3-2

FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Constantin Zotta a susţinut că Radu Petrescu a comis cel puţin trei greşeli majore, care au influenaţat rezultatul final. Petrescu a urma să lipsească până la cinci meciuri: "În primul rând, trebuie analizate greşelile importante, iar de acolo începe depunctarea, una grea. Chiar şi UEFA şi FIFA recomandă ca el să nu mai fie în următoarele trei, patru, cinci partide. Avem greşeli majore, penalty-ul, cartonaşul roşu la gol. Are trei greşeli majore. Nu e lipsă de valoare. Cred că a prins o zi slabă. El a avut şi perioade foarte bune. A avut o seară foarte proastă şi poate că într-un astfel de moment, dacă-ţi vine un ajutor poate mai rezolvi lucrurile. A fost un arbitraj foarte slab", a declarat Constantin Zotta, în cadrul emisiunii "Minutul 91". 

Cornel Dinu l-a pus şi el la colţ pe Radu Petrescu: "Acest joc de bună factură a fost influenţat grav, a fost viciere de rezultat clară în defavoarea lui Dinamo. Să-i dea Dumnezeu sănătate, că a avut un necaz mare, a fost operat. Paradoxal, după m-a surprins, mă încânta. Sper să fie sănătos de acum, dar ca decizii nu e sănătos. Dă-mi voie să cred că în fotbalul nostru încă sunt echipe favorizate", a declarat expertul Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: radu petrescufcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare