Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce plan are UEFA pentru închiderea sezonului din Liga Campionilor şi Europa League. Barajele din iunie, sub semnul întrebării

EXCLUSIV | Ce plan are UEFA pentru închiderea sezonului din  Liga Campionilor şi Europa League. Barajele din iunie, sub semnul întrebării
Comentarii

Pandemia de Coronavirus a dat peste cap lumea întreagă, iar fotbalul e una dintre ramurile cele mai afectate, astfel că UEFA pune la cale o strategie prin care se fie incheiat sezonul actual al competiţiilor interne şi europene. Telekom Sport a aflat ce iau în calcul cei de la UEFA în privinţa Ligii Campionilor şi Europa League.

Din informaţiile Telekom Sport, UEFA ia în considerare ca actualul sezon din Europa League şi Liga Campionilor să fie finalizat printr-un turneu, într-o ţară care nu este afectată de Coronavirus. Toate partidele ar urma să se dispute într-o singură ţară, unde să se deplaseze toate echipele rămase în competiţie. Turneul ar urma să se desfăşoare pe parcursul a câteva zile.

Liga Campionilor şi Europa League au ajuns până la faza optimilor de finală. Finala din acest al Ligii ar fi trebuit să se dispute la Istanbul, în Turcia, iar cea de Europa League în Polonia, la Gdansk.

Barajele din iunie, sub semnul întrebării

În ceea ce priveşte play-off-ul pentru calificarea la Euro 2020, unde trebuia să joace şi Româna, acesta e şi el sub semnul întrebării. Deşi trebuia ca meciul Islanda - România să aibă loc pe 26 martie, pandemia de Coronavirus a dat peste cap planurile UEFA. Oficialii forului continental continental au anunţat că acestea vor fi mutate în iunie, Islanda - România urmând să se joace pe 4 iunie, dar totuşi partidele de baraj ar putea fi mutate din nou, în funcţie de situaţia pandemiei de Coronavirus.

Afla mai multe despre: uefacoronavirusliga campiniloreuropa leagueturneubaraje euro 2020 

viewscnt
Articole similare