Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce pregăteşte FCSB pentru campania de transferuri din iarnă: ”E interesul nostru la mijloc”

EXCLUSIV | Ce pregăteşte FCSB pentru campania de transferuri din iarnă: ”E interesul nostru la mijloc”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit ce pregăteşte FCSB în campania de transferuri din această iarnă.

FCSB este printre puţinele echipe din Liga 1 care, de ani buni, investeşte sume importante în transferurile de jucători.

În ultimele sezoane, Gigi Becali a fost însă mai cumpătat. Mihai Stoica a dezvăluit la Telekom Sport ce strategie va avea FCSB în campania de transferuri din această iarnă.

Cum se pregăteşte FCSB pentru campania de transferuri din iarnă: ”Se cer sume imense”

Gigi Becali a investit în ultimii ani bani mulţi în dezvoltarea academiei clubului, care a devenit printre cele mai puternice din România.

În paralel, patronul FCSB a continuat să transfere jucători pentru echipa de seniori, însă aproape de fiecare dată a fost vorba despre tineri pe care ulterior să-i revândă pe sume mult mai mari.

Însă campania de transferuri din această iarnă nu va fi prea spectaculoasă. Mihai Stoica spune că FCSB se va concentra în continuare pe promovarea tinerilor crescuţi în propria academie şi este de părere că fotbalul românesc îi oferă puţine opţiuni lui Gigi Becali.

În plus, Mihai Stoica spune că puţinele variante de jucători care ar putea fi interesanţi pentru FCSB sunt foarte costisitoare şi nici nu oferă garanţia că-şi vor justifica preţul:

”Suntem foarte implicaţi în promovarea tinerilor din academie. Dacă vedeţi ultimul meci, Octavian Popescu, despre care unii spun că bate pasul pe loc, nu ştiu la ce meciuri se uită unii, dacă ar fi marcat Budescu la ocazia aia monumentală şi se termina meciul 2-1, Octavian Popescu avea două assist-uri... care a fost plecat cu naţionala de tineret şi s-a antrenat două zile cu prima echipă.

Vrem să promovăm jucători din propria academi, pentru că avem jucători foarte interesanţi, sunt prea puţini jucători interesanţi pe la alte echipe şi nu cred că e cazul să cheltuim sume, pentru că se cer sume imense când e interesul nostru la mijloc.

Vedeţi că au fost aduşi jucători cu mare tam-tam şi nu au confirmat, aşa că mai bine ne uitam în propria curte”, a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

FCSB are al treilea cel mai tânăr lot din Liga 1, cu o medie de 25,4 ani, după Farul (23,9 ani) şi Dinamo (24,3 ani). Cel mai tânăr jucător din lotul lui Toni Petrea este Alexandru Musi, un mijlocaş ofensiv de doar 17 ani.

Cel mai bine cotat jucător sub 20 de ani de la FCSB este Octavian Popescu, 1,6 milioane de euro.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare