Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce s-a întâmplat cu Andrei Chindriş! "Te dezechilibrează". Marius Croitoru a dat cărţile pe faţă după ce fundaşul s-a schimbat

EXCLUSIV | Ce s-a întâmplat cu Andrei Chindriş! "Te dezechilibrează". Marius Croitoru a dat cărţile pe faţă după ce fundaşul s-a schimbat

FC Botoșani

Comentarii

Fundaşul de la FC Botoşani, Andrei Chindriş (21 de ani), a ratat transferul în Belgia şi la FCSB, la începutul acestui sezon, iar acest aspect i-a afectat prestaţiile.

Marius Croitoru, despre Andrei Chindriş: "Uiţi tot sacrificiul făcut în viaţa ta şi te dezechilibrează"

Titularul postului de fundaş central de la FC Botoşani, Andrei Chindriş, nu a mai avut aceleaşi evoluţii sigure în acest sezon. Apărătorul lăudat de Valeriu Iftime a ratat un transfer în vară, atunci când Gigi Becali şi Valeriu Iftime nu s-au înţeles asupra sumei, iar internaţionalul U21 a rămas în Moldova. 

Marius Croitoru e de părere că inconstanţa din jocul lui Chindriş şi-a făcut apariţia, din cauza oportunităţilor ratate. În schimb, antrenorul a avut o altă părere despre Denis Haruţ, cel care e aproape de transferul la FCSB:

"E foarte greu să găseşti un jucător constant cum e Haruţ, care să fie constant, să nu aibă fluctuaţii de formă. Sunt jucători tineri pe care aceste oferte îi dezechilibrează. Problema e că atunci când eşti aproape de a realiza acest lucru, uiţi tot sacrificiul făcut în viaţa ta şi te dezechilibrează.

Probabil asta a păţit şi Andrei Chindriş, şi-a dorit să plece, clubul l-a ajutat enorm prin tot ce am făcut. Gândiţi-vă că noi am lăsat un jucător bun să plece, mă refer la Burcă, l-am lăsat să plece pe o sumă foarte mică la CFR pentru a-i face loc (n.r. - lui Chindriş). Am sacrificat totul pentru el, l-am ajutat, din păcate transferul nu s-a realizat nu din cauza noastră, ci cu totul din alte motive", a declarat antrenorul lui FC Botoşani pentru Telekom Sport. 

Totuşi, Andrei Chindriş e aproape de plecarea de la FC Botoşani. Fundaşul nu va mai ajunge la FCSB, deşi Gigi Becali îşi doreşte un apărător central. 

Valeriu Iftime a susţinut, pentru Telekom Sport, că Andrei Chindriş va pleca de la FC Botoşani. De altfel, omul de afaceri a găsit un înlocuitor, tânăr, care va veni sub comanda lui Marius Croitoru în această perioadă, înainte ca Liga 1 să se reia. 

Afla mai multe despre: andrei chindrisfc botosanifcsbmarius croitoru 

viewscnt
Articole similare