Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce s-ar ascunde în spatele lui Pablo Cortacero: ”Au verificat şi au văzut asta!” Şocul pe care l-au avut câţiva suporteri

EXCLUSIV | Ce s-ar ascunde în spatele lui Pablo Cortacero: ”Au verificat şi au văzut asta!” Şocul pe care l-au avut câţiva suporteri

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu a dezvăluit că în spatele lui Pablo Cortacero se ascunde o firmă offshore întregistrată la o adresă din Luxemburg. La aceeaşi adresă ar fi înregistrate alte 4.000 de firme.

Misterul investitorilor care se ascund în spatele lui Pablo Cortacero continuă să fie un subiect de controversă, dar şi un mister. Până acum, noii patroni ai lui Dinamo au evitat să ofere detalii despre adevăraţii investitori din Ştefan cel Mare. Potrivit informaţiilor, Dinamo a fost preluată de o companie înregistrată într-un offshore.

Cornel Dinu, despre ce se ascunde în spatele lui Pablo Cortacero: ”Au verificat cei din peluză”

Legendarul dinamovist spune că şi suporterii au fost curioşi să afle cine se ascunde în spatele lui Pablo Cortacero. După ce au făcut mai multe verificări, aceştia au descoperit că Dinamo a fost preluată de o firmă care este înregistrată la o adresă din Luxemburg. Pe aceeaşi adresă ar fi însă înregistrate şi alte firme, semn că echipa din Ştefan cel Mare ar fi fost preluată printr-o schemă de tip offshore.

”Cei din peluză, oameni care sunt dinamovişti, au verificat şi au văzut că în spatele lui Cortacero nu e decât o căsuţă poştală undeva, într-o localitate din Luxemburg, într-o clădire unde mai sunt 4.000 de căsuţe de off-shore de genul acesta. Nu s-a ştiut de la început care sunt datele transferului de la Negoiţă, de la coafor la Cortacero, printr-un intermediar care a mai fost contabil. Am avut şi eu contabil, dar l-am lăsat la cifre”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Ce se ascunde în spatele lui Pablo Cortacero. Patronii au ţinut să-şi ascundă identitatea

Încă din faza negocierilor, noii patroni ai lui Dinamo au născut suspiciuni. Pablo Cortacero a declarat că el este reprezentantul unor investitori, însă de fiecare dată a evitat să spună cine sunt aceştia. În acte, Dinamo a fost preluată de Benel International SA, o firmă înfiinţată în 2016. Compania are însă un acţionar unic, Global Necary IAM SA, o firmă înregistrată în Panama, un cunoscut paradis fiscal. Despre Global Necary IAM SA nu există însă prea multe detalii şi nu se ştie cine administrează firma.

În toată această schemă, un lucru este însă cert. Noii patroni ai lui Dinamo, care se află în spatele lui Pablo Cortacero, nu vor să-şi dezvăluie identitatea.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare