Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce salarii se plătesc la Sepsi, una dintre revelaţiile din Liga 1: "Un singur jucător are 10.000 de euro. Au prime de 900 de euro la victorie"

EXCLUSIV | Ce salarii se plătesc la Sepsi, una dintre revelaţiile din Liga 1: "Un singur jucător are 10.000 de euro. Au prime de 900 de euro la victorie"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a vorbit deschis despre salariile care se plătesc la echipa din Sfântu Gheorghe. În acest play-off, jucătorii au o primă de 900 de euro pentru fiecare victorie.

Sepsi visează la locul al treilea: "Intră în Conference League"

Sepsi e una dintre revelaţiile Ligii 1, iar acum echipa antrenată de Leo Grozav speră că va prinde locul al treilea, care asigură prezenţa în preliminariile Conference League: "Este un play-off pe care l-am aşteptat. Acum doi ani am mai fost în play-off, dar, din păcate, numai am trecut pe acolo. Nu am reuşit să strângem decât un punct. Deci l-am aşteptat, chiar cu nerăbdare. Anul trecut ştiam că nu avem echipă cu care să intrăm în play-off, dar anul acesta dinainte ne-am pregătit foarte serios şi a fost ţelul să intrăm în playoff. 

De 28 de etape suntem pe locul 4, deci locul 4 este realizabil. Şi, cu puţin noroc, poate chiar mai mult, de ce să nu luăm şi locul 3. Locul 3 automat intră în Conference League. Eeste visul meu, dar nu numai al meu, ci al tuturor suporterilor lui Sepsi", a declarat cel care a înfiinţat clubul Sepsi, pentru Telekom Sport. 

Care e media salarială la Sepsi

La Sepsi, media salarială e în jurul a 7.000 de euro. Doar Safranko încasa 10.000 de euro, cel mai mare salariu, dar atacantul va pleca la finalul sezonului. "Media salarială este undeva la 6-7000 de euro. Un singur jucător are 10.000 de euro. E vorba de domnul Safranko, putem să spunem acum pentru că pleacă (n.r. - atacantul se transferă în Africa de Sud). Au prime la fiecare meci. La fiecare meci câştigat au 900 de euro primă. 

Se poate face performanţă şi cu bani mai puţini, dar până la o limită. Deci nu putem să visăm la locul 1 sau locul 2 cu un buget ca al nostru. 

Nu putem să ne gândim (n.r. - la titlu), pentru că nici la anul nu o să avem buget. Banii nu pică din cer, trebuie să muncim foarte mult. Am trimis email-uri la 200-300 de firme româneşti din ţară, să spunem cine suntem noi, ce vrem şi ce ajutor cerem", a mai spus patronul echipei din Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi. 

Afla mai multe despre: laszlo dioszegisepsisalarii sepsi 

viewscnt
Articole similare