Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce şanse sunt ca Adi Mutu să plece să antreneze în Turcia, de unde ar avea 5 oferte. Şumudică: ”Nu vreau să fiu înţeles greşit”

EXCLUSIV | Ce şanse sunt ca Adi Mutu să plece să antreneze în Turcia, de unde ar avea 5 oferte. Şumudică: ”Nu vreau să fiu înţeles greşit”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică susţine că sunt şanse foarte mici ca Adi Mutu să meargă antrenor la o echipă din Istanbul. Presa din Turcia a scris ieri că selecţionerul naţionalei de tineret ar urma să ajungă la Istanbul pentru a semna cu o echipă din prima ligă.

Duminică, publicaţia Ntvspor a oferit o informaţie surprinzătoare. Jurnaliştii turci susţin că Adi Mutu ar urma să ajungă la Istanbul în perioada următoare, pentru a semnat cu o echipă din prima ligă a Turciei. Marius Şumudică nu crede însă în astfel de zvonuri.

Şumudică, despre şansele ca Mutu să ajungă în Turcia: ”Nu are nicio şansă să ajungă la o echipă din Istanbul”

În vare formă cu Gaziantep, Marius Şumudică nu crede în informaţiile prezentate de jurnaliştii turci. Antrenorul român spune că Adi Mutu nu are ”nicio şansă” să semneze cu o echipă din Istanbul. Nu pentru că nu ar avea valoare, ci pentru că, din informaţiile sale, nicio echipă din Istanbul, din prima ligă a Turciei, nu are în plan să-şi schimbe antrenorul:

”Cu toată stima pentru Adrian Mutu şi îi doresc multă baftă în cariera de antrenor, mi-aş dori să ajungă la o echipă din Istanbul, dar nu are nicio şansă în momentul de faţă, fiindcă nicio echipă din Istanbul nu schimbă antrenorul. Eu nu vorbesc de nivelul lui tu ca antrenor, să nu fiu înţeles greşit”, a dezvăluit Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Ziariştii de la Ntvspor: ”Mutu este dorit de cinci cluburi din prima ligă”

Cei de la Ntvspor au publicat duminică un material în care susţin că Adi Mutu este foarte căutat în prima ligă din Turcia. Potrivit acestora, selecţionerul României ar fi dorit de nu mai puţin de cinci echipe:

”Acesta e dorit de cinci cluburi din prima ligă turcă. Mutu evaluează ofertele prin intermediul unei companii germane, iar antrenorul ar fi dispus să accepte. Adian Mutu ar urma să vină la Istanbul, în zilele următoare, pentru a lua decizia finală”, au scris cei de la Ntvspor.

Adi Mutu a fost dorit şi de CFR Cluj, în locul lui Dan Petrescu, dar fostul mare atacant al lui Chelsea şi Juventus le-a transmis celor de la Cluj că vrea să-şi continue mandatul la naţionala de tineret, pe care a reuşit să o califice la Campionatul European de Tineret 2021.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare