Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu ACS Poli Timişoara după ce a retrogradat. Preşedintele clubului a vorbit fără perdea

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu ACS Poli Timişoara după ce a retrogradat. Preşedintele clubului a vorbit fără perdea

Liga 2

Comentarii

Radu Birlică, preşedintele lui ACS Poli Timişoara, spune că echipa nu se va desfiinţa, chiar dacă situaţia financiară a clubului este dezastruoasă. ACS Poli a retrogradat în liga secundă.

Timişoara va avea în sezonul următor trei echipe în liga secundă: ACS Poli Timişoara, ASU Poli Timişoara şi Ripensia. Despre prima au apărut zvonuri că se va desfiinţa după ce a căzut din Liga 1. ACS Poli Timişoara nu este recunoscută de suporteri, iar situaţia financiară a clubului este critică.

Radu Birlică susţine însă că echipa nu se va desfiinţa. Preşedintele lui ACS Poli spune că va încerca să atragă sponsori şi să vândă jucători pentru a putea rezolva problemele cu banii. Birlică spune că are deja câteva oferte pentru unii jucători:

”Se vrea continuarea susţinerii echipei şi atragerea de noi sponsori lângă echipă şi chiar să se pună bazele unei... se va pune bazele unei asociaţii a sponsorilor, Poli Timişoara, care să susţină bugetul echipei în Liga a II-a. (n.r. că echipa are datorii de 350.000 de euro) Se poate vinde un jucător, şi avem jucători destul de buni în lotul echipei, tineri, jucători care joacă şi la lotul naţional. Se poate vinde un jucător sau se poate acoperi datoria prin sponsorii care vin alături de noi pe mai departe. Există mai multe oferte pentru jucători, chiar există oferte concrete. Şi din străinătate avem, şi din Belgia, şi din Italia. Sunt trei jucători care tot timpul au jucat şi sunt tineri”, a declarat Radu Birlică pentru Telekom Sport.

Preşedintele lui ACS Poli spune că obiectivul echipei este să promoveze din nou în Liga 1, dar atrage atenţia că este nevoie de finanţare: ”Sunt mai mulţi factori. Şi factorul financiar, şi factorul că jucătorii nu au mai bătut 16 etape pe nimeni, şi arbitrii în ultimă fază... toţi, inclusiv eu. Trebuie să stăm cu capul plecat, trebuie să promovăm în Liga I. Ca să promovăm în Liga I, eu atrag atenţia că este o liga a doua destul de competitivă şi cu cluburi finanţate puternic. Deci noi, ca să putem face faţă, doar cu grupul de jucători pe care îl avem, foarte bun, nu putem face faţă, avem nevoie de finanţe”.

 

Afla mai multe despre: acs poli timisoararadu birlicaliga 2 

viewscnt
Articole similare