Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Adrian Stoian? Mihai Teja a explicat situaţia mijlocaşului adus de la Crotone

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Adrian Stoian? Mihai Teja a explicat situaţia mijlocaşului adus de la Crotone

FCSB

Comentarii

Adrian Stoian este un caz aparte în actuala formulă a FCSB-ului. Transferul iernii pentru Mihai Teja a dispărut din primul 11 după meciul de debut de la Călăraşi.

Mihai Teja a explicat la Telekom Sport care este situaţia lui Adrian Stpian, poate cel mai interesant transfer efectuat de FCSB în pauza de iarnă. Fostul jucător de la Crotone este pe placul antrenorului roş-albaştrilor, care admite că internaţionalul român nu s-a integrat încă în ceea ce vrea Teja de la echipa sa: ”Am vorbit cu Stoian, pentru că are un caracter frumos şi este un băiat foarte talentat. I-am spus că nu e uşor să te adaptezi din prima, poate am greşit şi eu că l-am titularizat ca mijlocaş central, l-am expus puţin cam mult. Stoian contează foarte mult pentru mine şi cu siguranţă îşi va găsi locul în echipă şi ne va ajuta foarte mult” a mărturisit Teja pentru Telekom Sport.

Stoian (28 de ani) a fost titular la Călăraşi în partida Dunărea - FCSB (1-1), dar a fost schimabt după 51 de minute. A dispărut apoi din primul 11 al formaţiei roş-albastre, după ce patronul George Becali l-a criticat, după primele sale minute în tricoul FCSB-ului. 

Afla mai multe despre: mihai tejaadrian stoian 

viewscnt
Articole similare