Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Andrei Chindriş după ce a fost dorit de FCSB! Valeriu Iftime l-a pus la punct: "Am văzut la el o atitudine uşor 'vedetistă'"

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Andrei Chindriş după ce a fost dorit de FCSB! Valeriu Iftime l-a pus la punct: "Am văzut la el o atitudine uşor 'vedetistă'"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a comentat la Telekom Sport prestaţia slabă a lui Andrei Chindriş, fundaşul care a comis ambele penalty-uri ale partidei cu U Craiova.

Craiova a câştigat la Botoşani cu 2-0, din două lovituri de la 11 metri. Ambele au fost comise de Andrei Chindriş, unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi din Liga 1. Primul penalty a fost acordat pentru un fault al lui Chindriş la Mihăilă. Chindriş a comis şi faultul din careu care a dus la acordarea celui de-al doilea penalty pentru oaspeţi. Patronul lui FC Botoşani a comentat prestaţia fotbalistului curtat până la izbucnirea pandemiei de FCSB, dar şi monitorizat de cluburi din străinătate:

”Eu am văzut la el o atitudine uşor ”vedetistă”. Nu mai munceşte la fel, nici el nici Dugandzic la fel, care dădea un gol pe meci înainte. Nu regret că nu a plecat, el a avut o cotă bună înainte de a se întrerupe campionatul. Este un copil tânăr, ştie ce are de făcut, a avut ghinion” a spus Iftime, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre prestaţia jucătorului urmărit de Werder Bremen sau Valencia.

Universitatea Craiova a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci transmis în direct de Telekom Sport. Universitatea Craiova este lider în clasament, cu 44 de puncte, cu patru mai multe decât CFR Cluj, care are un joc mai puţin. Pe poziţia a treia se află Astra Giurgiu, cu 33 de puncte, pe patru este FC Botoşani – 29 de puncte, pe cinci FCSB – 28 de puncte (şapte jocuri) şi pe şase Gaz Metan Mediaş – 25 de puncte.

Afla mai multe despre: andrei chindrişvaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare