Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bogdan Andone înainte de startul sezonului pentru FCSB: ”Am vorbit cu el. O să vedeţi şi voi!”

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bogdan Andone înainte de startul sezonului pentru FCSB: ”Am vorbit cu el. O să vedeţi şi voi!”

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte să debuteze în Europa League sub comanda lui Bogdan Andone, iar noul ”principal” al roş-albaştrilor e susţinut de un mare rival al steliştilor.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Vasile Maftei, fostul jucător al Rapidului, le-a transmis fanilor FCSB să aibă încredere în Bogdan Andone.

Sunt sigur că Bogdan Andone poate reuşi. Îl cunosc foarte bine, am lucrat cu el. L-am avut coleg la Rapid, l-am avut antrenor la Chiajna, ştiu cum lucrează, ştiu ce mentalitate are. Se poate impune fără niciun fel de probleme. Trebuie lăsat să îşi facă meseria, pentru că ştie foarte mult fotbal şi o să vedeţi nişte trasee în sistemul acesta pe care vrea să îl implementeze acum la FCSB. Lucrează mult din punct de vedere tactic, el elste unul dintre antrenorii care pune accent pe acest aspect şi cred că are şanse mari de izbândă.

Am vorbit cu el şi are încredere mare. Ar fi extraordinar să câştige titlul la primul mandat ca principal în Liga I. Ştim ce presiuni şi ce probleme sunt la nivelul băncii tehnice de la FCSB, pentru că, atunci când nu merg lucrurile, patronul intervine. Nu sunt de acord, dar este echipa dânsului şi face ce vrea”, a spus Vasile Maftei, la Telekom Sport.

FCSB - Milsami se joacă azi, de la 21:30, iar partida poate fi urmărită, în format LIVE TEXT, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsbvasile maftei 

viewscnt
Articole similare