Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează din Serie A! Giovanni Becali, anunţ despre români

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează din Serie A! Giovanni Becali, anunţ despre români

Serie A

Comentarii

Impresarul Ioan Becali, care deţine firma prin intermediul căreia s-au realizat transferurile lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă în Serie A, a anunţat ce urmează, dacă Parma retrogradează din Serie A.

Valentin Mihăilă şi Dennis Man au fost transferaţi la Parma din Liga 1 în acest sezon, iar echipa patronată de americanul Kyle Krause a plătit aproximativ 20 de milioane de euro pentru cei doi. Cei doi români mai au contract cu clubul din Italia până în 2025, dar în sezonul următor al putea juca în liga secundă. 

Ce se întâmplă cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă dacă Parma retrogradează

Agentul Giovanni Becali s-a întâlnit cu patronul Parmei, care are de gând să continue investiţiile în club, chiar dacă echipa va retrograda. Astfel, Mihăilă şi Man vor rămâne, chiar dacă echipa antrenată de D'Aversa retrogradează, întrucât conducerea poate asigura un buget stabil, chiar dacă încasările vor fi mai mici, odată cu posibila cădere din Serie A. 

"Dacă Parma retrogradează şi vrea să ţină jucătorii... Îi ţine obligată. Patronul clubului (n.r. - Kyle Krause) e un om cu o situaţie financiară foarte bună, american din a treia generaţie de sicilieni din America. Are afaceri  de 2.8 miliarde cifra de afaceri numai in Reggio Emilia, nici nu mai spun în alte parţi. Parma a cumărat jucători de 80 de milioane de euro", a declarat Giovanni Becali pentru Telekom Sport.  

Parma a rămas pe locul 19, cu 20 de puncte, penultimul din Serie A. Torino e ultima echipă care se salvează, iar aceasta e la trei puncte în faţa Parmei, dar avea şi două meciuri mai puţine, înaintea meciului cu Juventus. 

  • 10 meciuri, 1 gol şi 1 o pasă decisivă sunt cifrele lui Dennis Man la Parma, în acest sezon. 
  • 14 meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt statisticile lui Valentin Mihăilă la Parma, în actuala stagiune. 

Afla mai multe despre: valentin mihailadennis manparma 

viewscnt
Articole similare