Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu jucătorii aduşi de Rednic după sosirea lui Neagoe. Lista neagră de la Dinamo

EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu jucătorii aduşi de Rednic după sosirea lui Neagoe. Lista neagră de la Dinamo

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a plecat fulgerător de la Dinamo, după o ceartă cu conducătorii clubului, iar tehnicianul care în urmă cu scurt timp promitea implicarea echipei în lupta pentru titlu în noul sezon a fost înlocuit cu Eugen Neagoe.

Schimbarea de la nivelul băncii tehnice va avea efecte puternice şi asupra lotului de jucători, mulţi dintre fotbaliştii aflaţi acum la Dinamo urmând să plece în perioada de transferuri din vară.

Principalii vizaţi sunt străinii aduşi chiar de Rednic. Din informaţiile Telekom Sport, Linas Klimavičius, Naser Aliji, Thanasis Papazoglou şi Mattia Montini sunt singurii care pot fi siguri de locul lor la Dinamo şi din sezonul viitor, cu menţiunea că atacantul italian va fi cedat în această vară, dacă pe numele său va sosi o ofertă consistentă.

Cine pleacă de la Dinamo
Pe lista plecărilor se vor înscrie astfel portarul francez Parfait Mandanda, mijlocaşii Simon Zenke, Mamoutou N'Diaye, fraţii Reda şi Nabil Jaadi, dar şi atacantul Alexander Christovao.

Cei 6 au şanse minime să fie prezenţi la reunirea lotului lui Dinamo, programată pentru data de 17 iunie.

După reunire, dinamoviştii vor efectua vizita medicală pe 21 iunie, iar pe 24 vor pleca în cantonamentul din Spania, unde vor rămâne până pe 4 iulie.

Afla mai multe despre: dinamorednicneagoe 

viewscnt
Articole similare