Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ce se va întâmpla dacă Anamaria Prodan se va implica peste capul antrenorului la Hermannstadt. Răspunsul lui Vasile Miriuţă: ”Ea ştie asta”

EXCLUSIV Ce se va întâmpla dacă Anamaria Prodan se va implica peste capul antrenorului la Hermannstadt. Răspunsul lui Vasile Miriuţă: ”Ea ştie asta”

Hermannstadt​

Comentarii

Vasile Miriuţă a vorbit la Telekom Sport despre sosirea agentului Anamaria Prodan la FC Hermannstadt, echipa pe care Miriuţă o antrenează în prezent.

Antrenorul formaţiei FC Hermannstadt a fost invitat la Sport Report de la Telekom Sport. Printre altele, el a atins şi subiectul influenţei pe care ar putea să o aibă Anamaria Reghecampf asupra sa, în deciziile privitoare la echipa de fotbal.

Întrebat ce se va întâmpla dacă Anamaria se va implica peste capul său la echipă, Miriuţă a răspuns:

”Nu cred că se va întâmpla acest lucru pentru că sincer şi poate să spună oricine, pentru că am lucrat la CFR cu domnul Mureşan, am lucrat la Dinamo cu domnul Negoiţă sau la Chiajna cu domnul Tănase, nu a venit nimeni să îmi spună aşa ceva şi cred că nu se va întâmpla pentru că lumea îmi ştie caracterul şi ştie ce principii am.  Sincer nu cred că e va întâmpla lucrul ăsta”

Nu cred că s-a va întâmpla lucrul ăsta. Sincer nu m-am uitat pe contractele jucătorilor să văd cine îi reprezintă pentru că nu este treaba mea. Eu am găsit lotul cum l-am găsit când am venit aici. Singurul Adi Bălan care a vebit în iarnă, în rest,  a rămas acelaşi lot pe care l-au făcut ceilalţi antrenori în vara trecută. Nu cred că se va întâmpla acest lucru. Îl cunosc foarte bine pe Leo Grozavu este un antrenor care îşi doreşte să câştige indiferent cine este adversar, aşa cum îmi doresc şi eu să câştig. Şi nu cred că Sepsi va fi salvata în retur după etapa a 9-a, vor mai fi câteva etape.

Pentru că jucăm în etapa a 7-a, vor mai fi etape multe. Părerea mea că nu se va întâmpla acest lucru. Fiecare îşi doreşte să câştige indiferent de antrenor sua de jucător de care este impresariat. Nu se va întâmpla acest lucru. Ne dorim să câştigăm cu toţii, aşa îşi doresc şi ceilalţi” concluzionat Miriuţă, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: miriuţăanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare