Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce sfat le-a oferit Florin Răducioiu lui Man şi Mihăilă după ce Parma e retrogradat! ”Trebuie să facă asta cât mai repede!”

EXCLUSIV | Ce sfat le-a oferit Florin Răducioiu lui Man şi Mihăilă după ce Parma e retrogradat! ”Trebuie să facă asta cât mai repede!”

Stranieri

Comentarii

Florin Răducioiu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekomsport.

Echipa lui Man şi Mihăilă, Parma, nu a reuşit să rămână în Serie A şi va evolua din sezonul următor în al doilea eşalon al fotbalului italian. Cei doi români s-au accidentat şi nu au mai prins ultimele meciuri ale echipei pe prima şcena a fotbalului italian din sezonul trecut. Florin Răducioiu, fost jucător la Verona, Brescia şi AC Milan, a comentat evoluţiile celor doi români din Serie A şi i-a oferit un sfat lui Dennis Man. 

”Am vorbit de atâtea ori de aceşti jucători. Mi-a făcut placere să comentez evoluţiile lor. Mai ales a lui Mihăila şi chiar Man. Răzvan la fel, la Cagliari. Răzvan e acolo de un an şi ceva. Mihăilă la fel de un an. E vorba de Man care trebuie să încerce să înveţe cât mai repede limba italiană, să se integreze cât mai repede. Aşa se va adapta cât mai repede la mentalitatea italiană şi îşi va câştiga zi de zi tricoul. 

Vorbim de aceşti tineri care sunt prezentul şi viitorul echipei naţionale. Să se adapteze cât mai repede şi să-şi câştige tricoul de titular antrenându-se la o turaţie maximă. Le doresc să nu fie accidentaţi. Dar cred că baieţii sunt pe un drum bun acolo. Am văzut lucruri foarte bune, interesante, mai ales din partea lui Mihăila pe care-l apreciez foarte mult şi-mi place foarte mult”, a spus Răducioiu pentru Telekomsport. 

Valentin Mihăilă a jucat 17 meciuri în tricoul Parmei, a înscris de 4 ori şi a oferit 3 pase decisive. Dennis Man a bifat 14 apariţii, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: manmihăilă 

viewscnt
Articole similare