Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce spune Cristi Chivu despre caricatura jingnitoare postată de Charlie Hebdo despre Simona Halep

EXCLUSIV | Ce spune Cristi Chivu despre caricatura jingnitoare postată de Charlie Hebdo despre Simona Halep

Tenis

Comentarii

Cristi Chivu spune că a trăit cu mari emoţii finala jucată de Simona Halep la Roland Garros. În acelaşi timp, spune că nu este supărat pe francezii de la Charlie Hebdo, care au publicat o caricatură care o înfăţişează pe Halep în timp ce strigă ”Fiare vechi, fiare vechi”.

Cristi Chivu ne îndeamnă să nu mai judecăm atât de dur caricatura făcută de cei de la Charlie Hebdo, care au caricaturizat-o pe Halep într-o ipostază josnică. Fostul mare fundaş al lui Inter Milano este de părere că lucrurile ar trebui tratate cu mai multă relaxare:

Cum ai trăit finala Roland Garros?

Ca toţi cei care s-au uitat la meci. Cu sufletul la gură, pumnii strânşi şi dorinţa de a o vedea pe Simona câştigătoare. Ceea ce s-a întâmplat, ne bucurăm şi îi dorim succes pe mai departe



Ţi-au dat lacrimile când a câştigat?
Da, normal, m-am bucurat pentru ea, pentru că îmi dau seama şi ştiu prin ce a trecut ea în ultimii ani. Şi ştiu ce înseamna sportul de performanţă, câte sacrificii, cât de multă muncă. Mă bucur că nu a renunţat niciodată, că a avut ambiţia şi puterea să o ia de la capăt de câte ori a avut câte un eşec, deşi nu era chiar de la început şi mă bucur să o văd câştigătoare de Grand Slam şi sunt convins că va mai câştiga şi multe alte trofee de Grand Slam.

Cum ai văzut acea glumă făcută de francezi zilele trecute cu ea?
E o revistă de satiră, se fac glume, nu cred că e nimic serios în revista aia. Nu e prima oară când ne iau la mişto... şi când ne considera ţigani. Adică ni s-au întâmplat nouă şi mai grave, nu acum că s-a pus o caricatură. Prea luaţi lucrurile în serios. Ar trebui să vă preocupe altceva. Şi glumele făcute între noi, cred că alea dor mai tare decât atunci când nişte străini fac o glumă.

Cristi Chivu va participa la meciul caritabil dintre Generaţia de Aur şi Legendele Barcelonei, care se va disputa mâine, la Cluj, de la 16:00. Evenimentul va fi transmis de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi chivusimona haleptenisroland garros 

viewscnt
Articole similare