Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce spune Helmuth Duckadam despre noul preşedinte al lui CFR Cluj: ”Sincer, mie mi-a plăcut de el. Un om foarte serios”

EXCLUSIV | Ce spune Helmuth Duckadam despre noul preşedinte al lui CFR Cluj: ”Sincer, mie mi-a plăcut de el. Un om foarte serios”

CFR Cluj

Comentarii

Plecarea lui Cristi Balaj din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale Antidoping era oarecum previzibilă, după ce fostul arbitru internaţional anunţase că are negocieri avansate cu şefii de la CFR Cluj pentru preluarea funcţiei de preşedinte al acestei grupări fotbalistice.

Iar, în cele din urmă, acest lucru s-a şi întâmplat. Helmuth Duckadam, legendarul portar al Stelei din perioada anilor '86, pune venirea lui Balaj la CFR Cluj pe seama prieteniei dintre el şi patronul echipei campioane.

Duckadam nu crede însă că numirea lui Balaj va genera schimbări majore la echipa ardeleană.

”Sincer, mie mi-a plăcut Balaj. Este un om foarte serios în tot ceea ce a făcut. Şi cred că această seriozitate va fi principalul lui punct forte la CFR.

Chiar dacă este un om de fotbal, lui Cristi nu îi va fi uşor să se acomodeze cu această funcţie de preşedinte. Dar sunt sigur că va reuşi”, a precizat Duckadam pentru telekomsport.ro

Fostul mare portar pune pe picior de egalitate, la capitolul seriozitate, aducerea lui Basarab Panduru la Craiova.

”Antrenorul Universităţii Craiova avea nevoie de un om de mare încredere lângă el, iar Basarab Panduru se încadrează perfect. Este un tip foarte serios şi cred că va fi un câştig pentru Craiova”, a adăugat Duckadam.

Îşi lansează cartea în Austria

Pe data de 26 noiembrie, Helmuth Duckadam va fi prezent la Graz, în Austria, pentru lansarea cărţii autobiografice, intitulată sugestiv ”Portarul”. Cartea este editată deocamdată doar în limba germană.

”Dacă totul decurge bine, voi fi prezent la Graz pentru a participa la această lansare. Va fi prezent şi domnul ambasador, Emil Hurezeanu”, a mai spus Helmuth Duckadam.

AUTOR: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare