Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce transfer ar fi! A câştigat două trofee în Liga 1, i-a dat gol Fiorentinei în Europa League şi vrea la Rapid: "Mi-aş dori să joc, sunt deschis. Nu ar fi nicio problemă că e în Liga 2!"

EXCLUSIV | Ce transfer ar fi! A câştigat două trofee în Liga 1, i-a dat gol Fiorentinei în Europa League şi vrea la Rapid: "Mi-aş dori să joc, sunt deschis. Nu ar fi nicio problemă că e în Liga 2!"

Rapid

Comentarii

Rapid îşi poate achiziţiona un super fotbalist în lupta pentru promovarea în Liga 1. Eric de Oliveira (35 de ani), rămas liber de contract după plecarea de la FC Voluntari, a dezvăluit într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport că i-ar face plăcere să joace la Rapid, chiar dacă giuleştenii sunt acum în Liga 2. Totuşi, nimeni de la Rapid nu l-a căutat după ce a "rupt" contractul cu cei de la FC Voluntari, la începutul acestui an.

Eric n-ar spune "nu" unui transfer la Rapid, în Liga 2: "E una din echipele la care mi-ar plăcea să joc. N-am vorbit cu nimeni de la Rapid"

Rămas liber de contract după ce a pus capăt înţelegerii cu FC Voluntari, din Liga 1, Eric de Oliveira a stat de vorbă cu Telekom Sport, într-un interviu exclusiv, şi, printre altele, a dezvăluit că i-ar plăcea să joace la Rapid, chiar dacă echipa e în Liga 2 în acest moment. Fără angajament, Eric a spus că pentru Rapid ar accepta să joace şi în Liga 2, deşi crede că momentan mai are lucruri de demonstrat în primul eşalon.

Eric e cel mai bun marcator străin din istoria campionatului Ligii 1, cu 66 de goluri, şi chiar şi la o vârstă înaintată pentru un fotbalist ar putea să o ajute pe Rapid să promoveze. "Rapidştii au fost cei care niciodată nu m-au uitat. Când a apărut prima ocazie, prima vorbă să am o ofertă pentru a deveni rapidist, adică să joc pentru Rapid, o galerie care mi-a plăcut întotdeauna. Am spus mereu că e una din echipele la care mi-aş dori să joc. Nu am nicio ofertă, nu am avut nicio convorbire cu nimeni de la Rapid. Dar eu întotdeauna sunt deschis pentru aşa ceva important aşa, că eu cred că mai am de demonstrat, nu cred că e momentul să mă duc în Diviza B.

(Nu ar fi o problemă să te duici în Liga 2 la Rapid?) Nu. Nicio problemă"
, a dezvăluit Eric de Oliveira într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.



Ajuns la 35 de ani, Eric nu vrea să agaţe ghetele în cui chiar dacă a rămas fără echipă, după despărţirea de FC Voluntari. În Liga 1, brazilianul a mai jucat la Gaz Metan, Pandurii şi Viitorul. Eric de Oliveira are în palmares şi două trofee, ambele câştigate cu Viitorul, Cupa şi Supercupa României, dar şi meciuri şi goluri în grupele Europa League, pe când evolua pentru Pandurii. Eric a rămas în istoria Europa League după gol spectaculos marcat împotriva Fiorentinei, într-un meci pierdut de Pandurii, 1-2 la Cluj.

Eric de Oliveira a ajuns în România în 2007, la Gaz Metan, de la Metropolitano din Brazilia.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Eric de Oliveira în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
     

Afla mai multe despre: eric de oliveirarapidliga 2transferexclusiv 

viewscnt
Articole similare