Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce va face Rădoi la selecţionata U21. Isăilă: "Ştie foarte bine ce înseamnă echipa naţională"

EXCLUSIV | Ce va face Rădoi la selecţionata U21. Isăilă: "Ştie foarte bine ce înseamnă echipa naţională"

FRF

Comentarii

Isăilă a afirmat la Telekom Sport că Mirel Rădoi a fost adus în staff-ul naţionalei de tineret pentru a se ocupa de relaţiile cu cluburile din străinătate şi va mai ocupa un rol important şi pe partea de scouting.

"Ştie foarte bine ce înseamnă echipa naţională şi este o mutare foarte bună.

L-am avut lângă mine pe Vlad Munteanu, team-managerul nostru Iulian Oţelea. Mirel va avea însă cu totul alte atribuţiuni. Ne va ajuta în departamentul de scouting, în relaţiile cu cluburile din străinătate, din ţară, cu antrenorii. 

Încă nu am discutat exact, dar avem timp să punem la punct toate aspectele şi să fim organizaţi cât mai bine.

E nevoie de oameni cu experienţă, oameni care ştiu să comunice şi să întreţină relaţiile cu cluburile. Toată lumea are aşteptări şi cere rezultate, dar atunci când avem nevoie de jucători suntem puţin cam reticienţi. De aceea e nevoie de o comunicare mai bună, pentru a putea creşte. Cred că rezultatele au început să apară şi chiar şi astăzi am învins Italia cu selecţionata U16.

Mie nu-mi place să mă înconjor de oameni care să-mi dea mie dreptate, vreau oameni cu personalitate în jurul meu, doar aşa putem progresa", a declarat Daniel Isăilă la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: mirel radoidaniel isailanationala romaniei,  

viewscnt
Articole similare