Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce vorbesc oficialii lui Inter Milano despre Andrei Radu. Dezvăluirile făcute de Cristi Chivu

EXCLUSIV | Ce vorbesc oficialii lui Inter Milano despre Andrei Radu. Dezvăluirile făcute de Cristi Chivu

Stranieri

Comentarii

Cristi Chivu, antrenor la juniorii lui Inter, susţine că Ionuţ Andrei Radu se bucură de o imagine excelentă în cadrul clubului din Milano. Căpitanul naţionalei de tineret a jucat pentru Inter Primavera şi a apucat să debuteze şi la seniori, într-un meci cu Sassuolo, dar a fost transferat în vară de Genoa.

Andrei Radu este unul dintre puţinii stranieri pe care România îi are în campionatele puternice din Occident. Căpitanul naţionalei de tineret a devenit titular la Genoa, club care l-a transferat în vară de la Inter Milano. Cristi Chivu, care în prezent este antrenor la juniorii lui Inter, susţine că Andrei Radu a lăsat o impresie excelentă la clubul din Milano. Chivu pariază că va ajunge un jucător important pentru România:

”Impactul e mai mare cu el care e căpitan de echipă la naţionala de tineret, care a făcut atâtea lucruri frumoase în această campanie de calificare. Şi să nu uităm că e tânăr. Are 22 de ani, 23 dacă nu greşesc (n.r. are 21 de ani, face 22 de ani pe 28 mai 2019). Dar este foarte apreciat. Eu am posibilitatea acum să lucrez cu oameni care îl cunosc de mic pentru că el a făcut academia (n.r. la Inter), sau meseria a învăţat-o în centrul de juniori al lui Inter şi îmi vorbesc foarte frumos despre el. E un băiat de caracter, un băiat care are foarte mult potenţial şi care demonstrează în momentul de faţă că în Italia, chiar şi la o vârstă relativ fragedă, poţi să joci titular la o echipă cu tradiţie cum e Genoa”, a declarat Cristi Chivu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi chivuandrei radugenoainter milano 

viewscnt
Articole similare