Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cea mai dură reacţie despre încheierea sezonului în Antalya: "E o prostie! Nu cred că vom mai termina campionatul"

EXCLUSIV | Cea mai dură reacţie despre încheierea sezonului în Antalya: "E o prostie! Nu cred că vom mai termina campionatul"

Superliga

Comentarii

Liga I şi-a suspendat meciurile de mai bine de o lună şi jumătate, iar oficialii LPF luaseră în calcul inclusiv varianta reluării sezonului în Antalya.

Până la urmă, secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a recunoscut că varianta disputării meciurilor rămas din acest sezon în Antalya a picat, iar acum oficialii speră să poată încheia stagiunea în ţară. Nici Helmuth Duckadam n-ar fi fost de acord cu o eventuală continuare a actualului sezon în Turcia.

"Eu sunt mai categoric, e o prostie! N-ai cum să mergi să joci în Antalya, pentru că acolo e un singur stadion cu tribune, un stadion adevărat pentru un meci de Liga I. Să joci pe terenuri de antrenament unde ai o tribună mică, nu cred.

Mi se pare foarte scump, echipele astea trăiesc de pe o zi pe alta şi noi vrem să-i punem... Degeaba nu plătesc acum, li se retrage din drepturile de televiziune şi unii, din cât costă campionatul în Antalya, au jumătate de sezon asigurat.

Pe zi ce trece, nu mai cred că se va relua campionatul. Eu am fost foarte optimist, dar după ce aud ce spune ministrul Sportului, cât şi ceilalţi din Guvern. Cu siguranţă, un fotbalist de la atâtea echipe va fi găsit pozitiv şi practic campionatul se va întrerupe. Eu nu cred că vom reuşi să terminăm acest campionat" , a declarat Helmuth Duckadam pentru Telekom Sport.

Duckadam e sigur că o pauza prelungită de fotbal până în septembrie, cum se întâmplă în Olanda, ar fi fatală pentru multe cluburi din Liga I.

"Bine n-ar fi, pentru că mai e o tranşă de luat de la televiziuni, iar televiziunile nu vor fi foarte fericite, mai au de transmis atâtea jocuri şi practic nu mai au ce să transmită dacă nu se reia campionatul" , a mai spus Duckadam.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare