Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cei doi atacanţi români ajunşi pe lista FCSB-ului! Becali a pus imediat mâna pe telefon: "M-a luat prin surprindere!"

EXCLUSIV | Cei doi atacanţi români ajunşi pe lista FCSB-ului! Becali a pus imediat mâna pe telefon: "M-a luat prin surprindere!"

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre modul în care patronul FCSB, Gigi Becali, culege informaţii despre jucătorii din campionatul intern.

Managerul general al Voluntariului a dezvăluit că a fost sunat de Becali, care i-a cerut să-i propună un atacant român pe care să-l transfere în această iarnă. Aşa a ajuns Becali să fie interesat de aducerea lui Andrei Cristea, jucător suflat însă de rivalii de la Craiova.

A existat şi o a doua propunere din partea lui Ioan Andone: Ştefan Blănaru, de la Hermannstadt, jucător care a înscris 3 goluri în acest sezon al Ligii 1. "El mă caută şi mă întreabă. Şi mă ia şi aşa, pe neaşteptate", spune Andone.

"Nu-l sun eu pe Gigi Becali. Să fie clar. El mă sună şi a venit vorba de atacanţi români. Şi i-am zis la nivelul Stelei poţi, şi Bălan al meu, dacă e sănătos, ar putea să facă pasul la o echipă de nivelul Stelei. Are experienţă, 7-8 ani de Liga 1.

Aş recomanda un jucător pe care îl cunosc.  Aşa a venit Cristea, că lucrasem cu el. Şi mi-a zis spune-mi un atacant român. Primul nume în minte a fost Cristea. Mi-a fost în minte pentru că lucrasem cu el la Dinamo. După aia i-am spus de Blănaru (n.r. Ştefan Blănaru), care îmi place mie.

El mă caută şi mă întreabă. Şi mă ia şi aşa, pe neaşteptate. Înscrie, e un golgheter. Indiferent de vârstă, nu se vede că are vârsta pe care o are. Îi dai 26-27 de ani lui Cristea.

Şi profesionist, e un băiat la locul lui, eu am lucrat extraordinar cu el în perioada aia. Ştie, simte golul
", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Andone spune că cei de la Craiova au fost inspiraţi prin aducerea lui Cristea, jucător care îi poate ajuta enorm în lupta pentru titlu.

"(n.r. Craiova s-a completat) Bine de tot. Pentru că aduce concurenţă. Mai schimbă sistemul, joacă cu 3, mai joacă cu 2, şi lor le-ar mai trebui, plecând Gardoş de acolo, le-ar mai trebui un fundaş central.

Bineînţeles (n.r. că pot lupta pentru titlu). Craiova e una dintre echipe. Ei, CFR, Steaua, poate Viitorul.

Nu (n.r. cedarea lui Mitriţă n-ar fi o problemă). Dacă vinzi pe 5 milioane, cum se vehiculează, cumperi unul cu 1-2 milioane. Să aduci unul care joacă, unul care nu a stat 6 luni că nu a avut echipă şi că s-a încăpăţânat la salariu. Aduci unul care joacă şi îl pui, pentru că acolo au jucători de calitate
", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: fcsbioan andonedeclaratieatacantandrei cristea 

viewscnt
Articole similare