Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cei doi români care îl vor urma pe Răzvan Marin! "Atacanţii sunt mai scumpi!" Jucătorul care îi poate depăşi suma de transfer

EXCLUSIV | Cei doi români care îl vor urma pe Răzvan Marin! "Atacanţii sunt mai scumpi!" Jucătorul care îi poate depăşi suma de transfer

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin va juca din vară la Ajax Amsterdam, după ce olandezii au plătit 12 milioane de euro în schimbul celui care e văzut drept înlocuitorul lui Frenkie De Jong, jucător cumpărat de Barcelona, însă lumea fotbalului românesc speră că transferul mijlocaşului va fi urmat de alte mutări spectaculoase.

Jean Vlădoiu spune că Marin va fi "urmat" din acest punct de vedere de atacantul George Puşcaş (Palermo) şi portarul Ionuţ Andrei Radu (Genoa), ambii componenţi de bază ai naţionalei U21 a României care în vară va evolua la Campionatul European din Italia.

Vlădoiu spune că ambii pot depăşi suma de transfer de 12 milioane de euro, în condiţiile în care mai multe cluburi se interesează deja de cei doi.

"Mă bucur foarte tare pentru Răzvan, chiar merita, este unul dintre jucătorii care a demonstrat an de an, a evoluat foarte bine, a jucat foarte bine la echipa de club şi eu cred că asta încununează munca şi sacrificiul atâta al lui cât şi al părinţilor. Jos pălăria, felicitări!



Nu cred că surpriză pentru că Răzvan este unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care îi avem la echipa naţională şi a evoluat foarte bine la Standard Liege.

(Cine va fi următorul jucător transferat pe o sumă atât de importantă?) Mă gândesc la un atacant, la un Puşcaş, jucători care marchează. În general atacanţii sunt mult mai scumpi decât mijlocaşii, fundaşii. Eu pe Puşcaş îl văd un jucător de mare perspectivă, de mare viitor.
Ionuţ Radu, de asemenea, în poartă. Trebuie să rămână la fel de modest, să se pregătească, să joace, pentru că în viaţă sunt urcuşuri şi coborâşuri. Trebuie să te menţii acolo, a urcat foarte mult dar ca să rămâi acolo trebuie să ai evoluţii senzaţionale. Copilul a demonstrat că are şi talent, se pregăteşte, e un caracter frumos şi ne bucurăm
", a declarat Jean Vlădoiu pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: vladoiupuscasradu 

viewscnt
Articole similare