Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cei doi tricolori care l-au dezamăgit pe Cornel Dinu după Austria - România 2-3: "Sunt pretenţios. Am rezerve faţă de el"

EXCLUSIV | Cei doi tricolori care l-au dezamăgit pe Cornel Dinu după Austria - România 2-3: "Sunt pretenţios. Am rezerve faţă de el"
Comentarii

Cornel Dinu încă nu e convins de jocul căpitanului Vlad Chiricheş şi nu crede că Nicuşor Bancu se poate apăra eficient. În schimb, expertul Telekom Sport l-a lăudat pe Andrei Burcă.

Austria - România 2-3 (Baumgartner 17, Onisiwo 80 / Alibec 3, Grigore 51, Maxim 70), pe telekomsport.ro, în Liga Naţiunilor

România a învins Austria, scor 3-2, şi este lider în prima grupă din liga B a Ligii Naţiunilor, iar Cornel Dinu a recunoscut că nu are încredere în cei doi titulari ai lui Mirel Rădoi, Vlad Chiricheş şi Nicuşor Bancu. 

Totuşi, Cornel Dinu i-a transmis lui Mirel Rădoi că are nevoie de un prim 11 format cu care să joace în fiecare meci: "Trebuie să avem o îngăduinţă cu Rădoi, trebuie s-şi cunoască meseria mai bine, că o face de puţin timp. Lucrurile sunt clare. Formula care se confirmă trebuie să fie cea pe care o ai în continuare.

Eu sunt puţin pretenţios, că se spune că am fost un apărător. Am rezerve la Chiricheş şi am rezerve despre jocul defensiv al lui Bancu. Spre deosebire de Burcă, cel care a confirmat de acum un an de zile. Dar iată a făcut bine faza defensivă în totalitate. A închis mai bine jocul decât Bancu, cel care, în prima repriză...", a declarat Cornel Dinu. 

Cornel Dinu îl trage de urechi pe Mirel Rădoi! Greşeala făcută de selecţioner în startul Ligii Naţiunilor: "Îl joci dacă nu-ţi placea geometria la şcoală" 

 

Afla mai multe despre: cornel dinuaustria romania 

viewscnt
Articole similare