Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cei trei jucători de la CFR care vor fi la naţională pentru debutul în preliminariile Euro 2020

EXCLUSIV | Cei trei jucători de la CFR care vor fi la naţională pentru debutul în preliminariile Euro 2020

Echipa națională

Comentarii

România va întâlni Suedia şi Insulele Feroe, pe 23, respectiv 26 martie, în primele partide din Grupa F a preliminariilor Euro 2020, iar selecţionerul Cosmin Contra urmează să anunţe săptămâna viitoare care va fi lotul final pentru cele două confruntări.

Contra a stabilit o listă de convocări "de principiu" pe care apar 24 de jucători care evoluează în străinătate, însă pe lista finală vor fi cu siguranţă şi mulţi jucători din Liga 1.

Liderul Ligii 1, CFR Cluj, va trimite foarte probabil trei fotbalişti la naţională, anunţul fiind făcut chiar de tehnicianul Alin Mintenuan, după victoria cu Sepsi, scor 3-1, din prima etapă a play-off-ului.

Dacă nu vor interveni accidentări, George Ţucudean, Ciprian Deac şi Cristi Manea au toate şansele să fie prezenţi la debutul României în campania pentru Euro 2020. Partida cu Insulele Feroe se va juca chiar în Gruia, pe 26 martie, iar Alin Minteuan le urează succes celor trei.



"Am aflat, da, este adevărat! Eu mă bucur pentru ei, sunt nişte jucători extraordinari care fac diferenţa şi le doresc după meciul de la Viitorul să aibă succes la echipa naţională", a declarat Minteuan pentru Telekom Sport.

Şi Ţucudean a vorbit despre convocarea la echipa naţională: "Mai avem un meci şi e important să fim sănătoşi. Doar o accidentare ne poate scoate din forma asta bună pe mine, pe Cipri şi pe Cristi. Vom vedea".

Iată ce a declarat Minteuan după CFR Cluj - Sepsi 3-1.

 

Afla mai multe despre: cfr clujnationala 

viewscnt
Articole similare