Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cei trei mari favoriţi să preia naţionala de tineret. Ce antrenori au prins lista finală a posibililor înlocuitori pentru Mirel Rădoi

EXCLUSIV | Cei trei mari favoriţi să preia naţionala de tineret. Ce antrenori au prins lista finală a posibililor înlocuitori pentru Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Comisia Tehnică a FRF a găsit omul potrivit pentru înlocuirea lui Cosmin Contra pe banca tehnică a echipei naţionale, iar acum Mirel Rădoi urmează să fie validat, marţi, de Comitetul Executiv pentru a prelua prima reprezentativă.

Federalii speră să-l prezinte pe Mirel Rădoi până la tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din 2020, care va avea loc la Bucureşti, sâmbătă, astfel că oficialii FRF sunt acum în căutarea unui selecţioner pentru naţionala de tineret.

Sursele Telekom Sport au aflat că membrii Comisiei Tehnice vor avea de ales dintr-o listă de trei antrenori: Adrian Mutu, Costel Enache şi Daniel Isăilă. În vârstă de 40 de ani, Adrian Mutu are în contract chiar o clauză care îi reziliază înţelegerea cu Al Wahda U21 în momentul în care primeşte o ofertă de a pregăti o echipă naţională.

În plus, federalii vor să meargă din nou pe aceeaşi idee câştigătoare şi speră să păstreze stilul de joc impus de Mirel Rădoi la naţionala de tineret. Costel Enache îi cunoaşte bine pe mulţi dintre componenţii de acum ai României U21, după ce i-a pregătit pe Hagi, Paşcanu, Petre sau Oaidă, în 2016, la reprezentativa sub 18 ani.

De altfel, Daniel Isăilă pare şi el o variantă bună pentru banca tehnică a tricolorilor mici. Actualul antrenor al lui Al Hazem a fost selecţionerul naţionalei de tineret în startul preliminariilor pentru Euro 2019, apoi a preferat să meargă în Arabia Saudită şi i-a lăsat locul lui Mirel Rădoi pe banca României U21.

Afla mai multe despre: mirel radoiromania 

viewscnt
Articole similare