Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cel mai controversat arbitru din rugby-ul mondial, făcut praf după un meci din campionatul intern: "Ne face de ruşine afară"

EXCLUSIV | Cel mai controversat arbitru din rugby-ul mondial, făcut praf după un meci din campionatul intern: "Ne face de ruşine afară"

Rugby

Comentarii

Avem un nou scandal de arbitraj în rugby, iar arbitrul implicat este tot Vlad Iordachescu, cel acuzat de spanioli ca le-a furat calificarea la campionatul mondial.

Vlad Iordăchescu, arbitrul român acuzat de Federaţia Spaniolă de Rugby că a viciat rezultatul de la meciul cu Belgia este arătat din nou cu degetul că a greşit flagrant. De această dată, în SuperLiga de rugby. Cei de la Timişoara Saracens au avut nemulţumiri după meciul cu CSM Bucureşti. 

"Cred că a fost o greşeală fundamentală a celor de la FRR de a-l delega la această partidă, având în vedere că el este sub o investigaţie a celor de la Rugby Europe şi Rugby World. Considerăm că a fost o viciere de rezultat şi considerăm că ar trebui suspendată toată brigada de arbitraj.

Au fost nişte greşeli flagrante, care de mult nu s-au mai văzut pe un stadion de rugby. A demonstrat încă o dată că, la meciul Belgia - Spania, cine trebuia să câştige, a şi câştigat. Însă, cu asemenea practici, rugby-ul este făcut de ruşine. Nu avem nevoie de aşa ceva în rugby-ul românesc. Face de ruşine rugby-ul românesc" , a declarat vicepreşedintele celor de la Timişoara Saracens, Duşan Filipaş.

Derby-ul rundei în SuperLiga Naţională de Rugby le-a adus faţă în faţă pe Timişoara şi pe CSM Bucureşti. Bănăţenii parcă au un adevărat complex în faţa echipei din capitală: au pierdut a patra întâlnire consecutivă, scor 6-11.

Afla mai multe despre: rugbytimisoarasaracensvlad iordachescu 

viewscnt
Articole similare