Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Cel mai greu adversar posibil! Putea să vină Spania, Franţa, Portugalia...". Tricolorii mici, puşi în gardă înaintea meciului cu Danemarca U21

EXCLUSIV | "Cel mai greu adversar posibil! Putea să vină Spania, Franţa, Portugalia...". Tricolorii mici, puşi în gardă înaintea meciului cu Danemarca U21

Echipa națională

Comentarii

În direct la emisiunea Sport Report, Bogdan Cosmescu, jurnalist şi comentator Telekom Sport, a avertizat că partida României U21 cu Danemarca U21 nu va fi o formalitate pentru tricolorii mici în ceea ce priveşte calificarea la Campionatul European din 2021. Acesta e de părere că danezii nu vor aborda partida de la Ploieşti ca în vacanţă, fiind deja calificaţi la turneul final.

România U21 are nevoie de victorie cu Danemarca, la Ploieşti, pentru a-şi asigura biletele de calificare la Campionatul European. Ar fi a doua calificare la rând pentru tricolorii mici, dar Bogdan Cosmescu e de părere că elevilor lui Adrian Mutu nu le va fi uşor deloc să obţină cele trei puncte contra nordicilor.

"Meciul din Ucraina m-a speriat (n.r. - pierdut, 0-1). Am ajuns în minutul 30 şi aveam senzaţia că jucăm în zece oameni. Aceeaşi tactică: toţi în apărare, poate îi prindem. Avem jucători cu experienţă mare pentru acest nivel, nu putem spune că avem o echipă slabă. Nici nu vorbesc despre Ianis Hagi, care are alt nivel, dar vorbesc de jucători cu zeci de meciuri în Liga 1, care ne pot permite să jucăm ofensiv. Întâlnim cel mai greu adversar posibil. Putea să vină Spania, Franţa, Portugalia, dar calificate deja, dar cu Danemarca sunt convins că vom vedea o formaţie care va arăta diferit de echipele care nu au nevoie de puncte", a spus Bogdan Cosmescu, în direct la Telekom Sport.

În meciul tur din preliminarii, Danemarca a câştigat acasă cu România U21, scor 2-1, cu un penalty ratat de Florinel Coman la ultima fază a partidei.



Meciul România U21 - Danemarca U21 se joacă marţi, 17 noiembrie, de la ora 20:30, în ultima etapă a grupei de calificare la Euro 2021, LIVE BLOG pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: romania u21echipa nationaladanemarca u21 

viewscnt
Articole similare