Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cel mai mare salariu din cariera lui Adi Mutu: ”Numai din bonusuri putea să ia 3 milioane de euro”

EXCLUSIV | Cel mai mare salariu din cariera lui Adi Mutu: ”Numai din bonusuri putea să ia 3 milioane de euro”

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit care a fost cel mai mare salariu pe care Adi Mutu l-a avut în carieră. Este vorba despre remuneraţia pe care a avut-o la Chelsea, unde a jucat aproximativ un an.

Prezent în studioul Telekom Sport, Giovanni Becali a fost întrebat despre cel mai mare salariu pe care l-a avut în carieră Adi Mutu - unul dintre jucătorii pe care i-a impresariat. Fostul agent de jucători a dezvăluit că Chelsea a fost clubul care l-a plătit cel mai bine, două milioane de euro pe sezon, plus bonusuri pentru obiective.

”(Care a fost cel mai mare salariul din cariera lui Mutu?) A fost de două milioane de euro la Chelsea, plus prime de obiectiv. Cu prime de obiectiv - Cupa UEFA, Champions League şi campionat -  dacă realiza una dintre ele - ajungea la trei milioane de euro. Meciuri jucate, alte 500.000 de euro. Mutu era jucător, aşa cum a început el, cu 5-6 goluri... Băiatul lui Abramovic purta tricoul cu numărul lui, cu numărul 7...”, a dezvăluit Giovanni Becali la Telekom Sport.

Adi Mutu a fost transferat de Chelsea în vara lui 2003, după ce a strălucit la Parma. ”Briliantul” a fost adus atunci ca o mare vedetă, a început foarte bine la Chelsea, însă Ranieri a fost schimbat cu Jose Mourinho şi de acolo a început decădere. Totul a culminat cu episodul în care Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină. Se întâmpla în octombrie 2004, iar Chelsea a decis să-i rezilieze imediat contractul.

Afla mai multe despre: giovanni becaliadrian mutu 

viewscnt
Articole similare