Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cel mai modest jucător român: "Nu am loc la naţională". Ce spune despre plecarea lui Iordănescu de la Gaz Metan

EXCLUSIV | Cel mai modest jucător român: "Nu am loc la naţională". Ce spune despre plecarea lui Iordănescu de la Gaz Metan

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Mirel Rădoi este în Spania, în aceste zile şi urmăreşte meciurile de pregătire ale echipelor de club din Liga 1. Selecţionerul echipei naţionale a fost marţi la meciul amical al celor de la Gaz Metan Mediaş, terminat la egalitate, 1-1, cu FC Darmstadt. Un jucător de bază al medieşenilor nu se vede însă în "tricolor".

Ionuţ Justinian Larie (33 de ani) face cuplu în defensiva celor de la Gaz Metan cu un alt veteran, Marius Constantin, însă este de părere că şansa sa la echipa naţională s-a dus: "Pentru mine nu contează, pentru că ştiu că nu mai am loc acolo", a fost răspunsul lui Larie când a fost întrebat de reporterul Telekom Sport ce părere are despre faptul că Rădoi a fost în tribună. 

Obiectivul lui Larie este unul singur, acela de a ajunge cu echipa sa de club în play-off-ul din Liga 1: "Eu sunt optimist de fel, dar va fi greu, pentru că avem patru meciuri foarte grele, dar cu toţii suntem optimişti şi pentru asta muncim şi ne antrenăm, ca să ajungem în play-off. Sperăm ca până la meciul cu Craiova să fim mai bine, mai proaspeţi, să luăm deciziile mai corecte şi să luăm puncte în campionat, pentru că acolo jucăm pe bani".

Edi Iordănescu şi-a anunţat plecarea de la Gaz Metan

Bineînţeles, subiectul plecării lui Edward Iordănescu de la Gaz Metan Mediaş, din vară, nu l-a ocolit nici pe fundaşul central. 

"Probabil că dacă i se vor satisface dorinţele, probabil că va rămâne, dar să sperăm că vom face o treabă foarte bună până în vară şi după aceea, fiecare pe drumul lui", a fost declaraţie lui Larie. 

  • 21 de meciuri a jucat Ionuţ Larie în acest sezon pentru Gaz Metan
  • 600.000 de euro este cota fostului jucător de la CFR Cluj şi FCSB

Afla mai multe despre: ionut lariegaz metaninterviu exclusiv 

viewscnt
Articole similare