Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Cel mai scump fotbalist român transferat vreodată? ”Nu-l vând acum pe 80 de milioane de euro”

EXCLUSIV | Cel mai scump fotbalist român transferat vreodată? ”Nu-l vând acum pe 80 de milioane de euro”

Stranieri

Comentarii

Un jucător putea deveni cel mai scump fotbalist român transferat vreodată. Nicolae Dică este de părere că Parma l-a transferat pe Valentin Mihăilă pentru a-l forma şi a-l vine mai departe pe bani mai mulţi. În acest moment, cel mai scump român transferat vreodată este Adi Mutu, pentru care Chelsea a plătit 22,5 milioane de euro în vara lui 2003.

Nicolae Dică este de părere că Valentin Mihăilă ar putea deveni cel mai scump transfer al unui jucător român. Secundul lui Mirel Rădoi susţine că Parma l-a cumpărat pentru a-l forma, pentru ca apoi să-l vândă pe o sumă importantă de bani. Dică are încredere în calităţile pe care le are Valentin Mihailă şi care au fost remarcate şi de cei de la Parma.

Mihailă ar putea deveni cel mai scump fotbalist român

Nicolae Dică spune că scouterii de la AC Parma l-au monitorizat atent pe Valentin Mihăilă, înainte de a-l transfera de la Craiova. Italienii au fost impresionaţi de calităţile arătate de mijlocaşul de 20 de ani şi au văzut în el o potenţială investiţie care ar putea aduce şi mai mulţi bani. Dică este de părere că Parma îi va dezvolta calităţile lui Mihăilă şi apoi îl va transfera pe bani mulţi.

”Cei la Parma l-au cumpărat pentru calităţile pe care el le are, iar calităţile bune pe care le are cei de la Parma vor să i le dezvolte. Ei nu l-au adus pe Mihăilă acum şi peste 3 meciuri să îl vândă pentru 80 de milioane. L-au adus ca peste doi ani să îl vândă cui dă mai mult”, a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.În acest moment, recordul pentru cel mai scump transfer al unui jucător român este deţinut de Adi Mutu. Interesant este că ”Briliantul” tot de la Parma a plecat, în 2003, când Chelsea a plătit 22,5 milioane de euro. Pe locul doi în topul celor mai scumpi jucători români se află Cristi Chivu, pe care AS Roma l-a transferat în 2003 de la Ajax cu 18 milioane de euro.

Mihăilă este cel mai scump fotbalist român transferat de la Craiova

Mijlocaşul de 20 de ani a stabilit deja un record în materie de transferuri. Cu 8,5 milioane de euro plătite de Parma, Valentin Mihailă a devenit cel mai scump fotbalist român transferat vreodată de la Universitatea Craiova. Tânărul mijlocaş de bandă stângă l-a devansat astfel pe Alexandru Mitriţă, al cărui transfer la New York City a costat 8 milioane de euro.

În acest moment, Valentin Mihailă este cotat la 6 milioane de euro.

viewscnt
Articole similare
Metode rapide de dezghetare a parbrizului intr-o dimineata geroasa. Ce poti face cand te grabesti...