Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cele două vedete din Liga 1 ignorate de Mirel Rădoi, cerute la echipa naţională! "Nu-l poţi neglija sau să nu-l incluzi în lotul lărgit"

EXCLUSIV | Cele două vedete din Liga 1 ignorate de Mirel Rădoi, cerute la echipa naţională! "Nu-l poţi neglija sau să nu-l incluzi în lotul lărgit"
Comentarii

Marcel Puşcaş i-a cerut pe Dennis Man şi Constantin Budescu la prima reprezentativă a României, după victoria din Austria cu 3-2, din Liga Naţiunilor.

Austria - România 2-3 (Baumgartner 17, Onisiwo 80 / Alibec 3, Grigore 51, Maxim 70), pe telekomsport.ro, în Liga Naţiunilor

Fotbalistul Astrei, Constantin Budescu, a ieşit din circuitul naţionalei României, în timp ce atacantul de la FCSB, Dennis Man, a fost lăsat de Mirel Rădoi la naţionala U21 a României, pentru dubla cu Finlanda şi Malta. 

Totuşi, Marcel Puşcaş e de părere că cei doi ar putea ajuta lotul condus de Mirel Rădoi: 

"Budescu, de ce nu? E din acelaşi aluat cu Alibec. A fost decisiv în campania pentru EURO 2016 şi după a picat, aşa... Dacă nu-l câştigi, e vina ta ca antrenor. Când vorbim de jucători cu calităţi, trebuie să vorbeşti mai bine cu el, altfel...

Şi cu Man ar trebui să aibă o discuţie, dar nu-l poţi neglija sau să nu-l incluzi în lotul lărgit. Se poate blaza, poate ar trebui folosit şi el mai mult. Eu cred că ce face Coman în stânga poate face şi Man în dreapta", a declarat Marcel Puşcaş pentru Telekom Sport.  

România a învins Austria, scor 3-2, şi este lider în prima grupă din liga B a Ligii Naţiunilor. Clasamentul grupei 1 a ligii B: 1. România – 4 puncte, 2. Austria – 3 puncte, 3. Norvegia – 3 puncte, 4. Irlanda de Nord – un punct.

Etapa a treia programează, la 11 octombrie, meciurile Norvegia – România şi Irlanda de Nord – Austria.

 

Afla mai multe despre: mirel radoiaustria romaniaconstantin budescudennis man 

viewscnt
Articole similare