Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cele trei motive pentru care Dinamo şi-a concediat medicul. Unul dintre ele este halucinant: "Asta mi-a spus domnul Bălănescu"

EXCLUSIV | Cele trei motive pentru care Dinamo şi-a concediat medicul. Unul dintre ele este halucinant: "Asta mi-a spus domnul Bălănescu"

Dinamo București

Comentarii

Medicul Adrian Motoacă a dezvăluit, la Telekom Sport, cele trei argumente care i-au fost aduse atunci când a fost concediat de Dinamo, adevăratul motiv fiind însă faptul că nu a mai fost dorit de antrenorul ceh Dusan Uhrin.

Dintre cele trei argumente, unul este de-a dreptul stupid. Medicului i s-a reproşat oficial faptul că a întârziat un sfert de oră la micul dejun, deşi masa nu avea o oră bine stabilită.

"Este greu de spus de ce nu am mai fost dorit la Dinamo, dar motivul principal este antrenorul. Nu a mai dorit. Mi s-a adus la cunoştinţă la o întâlnire, la Rin, luni, că domnul Dusan Uhrin nu mai doreşte colaborarea din cauza a trei motive. Primul motiv pe care mi l-a spus domnul Bălănescu a fost o întârziere de 15 minute la masa de mic dejun de la deplasarea de la Timişoara, unde am fost cazaţi pentru meciul cu UTA din Cupă. Am întârziat 15 minute, deşi pe grupul de WhatsApp al echipei nu a fost stabilită o oră de mic dejun. Ajunseserăm seara cu avionul şi s-a lăsat o marjă de 30 de minute.

Al doilea motiv a fost celebrul motiv al pastelor bolognese, meniul dat de Dusan Uhrin bucatarului nostru de la cantina de la Saftica, cu care eu nu am fost de acord.Întrebând jucătorii, luând nişte repere de la jucătorii italieni, am decis că, neavând cum să procesăm carne macră în carne tocată, nu avem cum să dăm paste bolognese.

Şi am contrat puţin ideea, aducând idee din nutriţia sportivă. Nu mi-a spus nimic, a urcat la o şedinţă tehnic cu jucătorii, unde, din spusele jucătorilor, a folosit termenul că am tras lozul greşit.

Al treilea argument a fost cearta cu bucătarul. La venirea mea am impus nişte reguli. Am venit şi am semnat contractul, negocierile au durat mai mult decât cu oricare alt angajat venit la Dinamo. Veneam din postura unui om care avea deja un contract semnat cu o echipă din România, dar la insistenţele domnului Prunea am trecut pe la Rin să semnez cu Dinamo. Am stat de la 11 dimineaţa până la 9 seara la Rin. M-am dus să văd condiţiile de la Săftica şi am impus anumite reguli şi anumite tipare de lucru", a declarat Adrian Motoacă, la Telekom Sport.

Dusan Uhrin nu ţinea cont de medic

Motoacă a precizat că Dusan Uhrin nu a ţinut cont de el, în mai multe rânduri.

"Da, vă pot da cel puţin trei cazuri din ultima săptămână. S-a întâmplat şi să vin cu argumente, cu analize, cu RMN, iar Mister avea propria opinie şi îmi dădea mie la rându-mi opinia lui. Dar şi lui, la rândul lui, discuta cu jucătorul vizavi de informaţia pe care i-o ofeream eu.

Este vorba de Sin, care este în perioada de recuperare după o accidentare severă în meciul cu Chindia, cu o ruptură foarte mare al muşchi al coapsei, de Bejan şi de Montini. Ultimii doi au fost folosiţi, Bejan venind după o otită, după două zile în care nu s-a antrenat, cu febră 39, revenit în ziua amicalului de la Chiajna, a fost introdus 45 de minute. La fel şi Montini, care prezenta o contractură musculară. A fost introdus, iar la ora actuală Montini are o leziune de muşchi al coapsei de jumătate de centimetru şi este indisponibil pentru meciul cu Gaz Metan.

Nu putem spune că antrenorul a trecut peste părerea mea. Am văzut că domnul Prunea a spus că eu nu m-am impus în faţa antrenorului. Atâta timp cât domnul Bălănescu mi-a transmis că domnul Uhrin este şeful.

Doctorul vine, informează antrenorul, iar antrenorul este cel care decide dacă jucătorul intră sau nu", a încheiat medicul Adrian Motoacă.

Adrian Motoacă, în vârstă de 39 de ani, a semnat cu Dinamo în iulie, după ce Liviu Bătineanu, fostul medic al roş-albilor, a plecat de la echipă în urma unui conflict cu managerul Florin Prunea. Motoacă a studiat la Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti. El era fan al "câinilor" încă dinainte să devină medicul echipei şi obişnuia să urmărească meciurile lui Dinamo din galerie.

Afla mai multe despre: motoaca 

viewscnt
Articole similare