Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cerinţa lui Gică Hagi pentru fiul său: "Atât timp cât sunt decar..." Ce îi cere "Regele" lui Ianis să facă în timpul meciurilor

EXCLUSIV | Cerinţa lui Gică Hagi pentru fiul său: "Atât timp cât sunt decar..." Ce îi cere "Regele" lui Ianis să facă în timpul meciurilor

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a terminat pe locul trei sezonul şi este în finala Cupei României, iar Ianis Hagi a fost fără doar şi poate cel mai bun jucător al echipei antrenate de tatăl său. Căpitanul echipei de la marul mării a dezvăluit, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, cerinţele pe care i le impune tatăl său în timpul meciurilor.

Cifrele vorbesc de la sine pentru Ianis Hagi. 14 goluri şi 7 assist-uri în sezonul competiţional 2018-2019, un sezon la finalul căruia FC Viitorul a reuşit calificarea în preliminariile UEFA Europa League. Un alt capitol la care Ianis stă foarte bine este numărul de şuturi spre poartă, 129, cele mai multe din Liga 1. 

51 dintre ele au fost pe poartă, iar lui Ianis nu i se pare că a tras prea mult spre poartă: "Am avut statisticile astea deoarece am anumiţi parametrii pe care trebuie să îi ating în meci. Şi nu numai eu, toţi atacanţii şi mijlocaşii ştim ce roluri avem. Ne ştim statisticile de la InStat şi trebuie în fiecare meci să încercăm să le atingem şi să avem numerele respective".

În fapt, fostul jucător al Fiorentinei chiar recunoaşte că tatăl său îl obligă să şuteze de mai multe ori în timpul meciului: "Şi nu numai mie, la atacanţi, la mijlocaşii ofensivi care intră şi ei în careu şi vin din linia a doua... Atâta timp cât sunt decar sau atacant, cum şi ceilalţi atacanţi sunt judecaţi la fel, noi trebuie să intrăm şi să încercăm să marcăm goluri".

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorulexclusiv 

viewscnt
Articole similare