Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV CFR Cluj a anunţat când ar putea reveni Ciprian Deac după accidentarea de la naţională! "Evoluţia depinde şi de organism"

EXCLUSIV CFR Cluj a anunţat când ar putea reveni Ciprian Deac după accidentarea de la naţională! "Evoluţia depinde şi de organism"

CFR Cluj

Comentarii

Ciprian Deac s-a accidentat în partida Austria - România şi a fost înlocuit de Mirel Rădoi. Pentru Telekom Sport, Marius Bilaşco a vorbit despre starea de sănătate a starului de la CFR Cluj.

Ciprian Deac a fost titular în partida Austria - România, dar după 40 de minute a fost înlocuit de Mirel Rădoi cu debutantul, Gabriel Iancu.

Fotbalistul CFR-ului a suferit se pare o entorsă, iar Marius Bilaşco a explicat pentru Telekom Sport care este starea unuia dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj: "Deac, din păcate, s-a accidentat. E urătâ, dar nu e gravă. Cred eu că sunt şanse să revină până la partida din Suedia. Acum evoluţia depinde şi de organism. El sigur va reveni repede. S-a umflat, dar acum se pare că nu ar fi aşa de grav, din primele informaţii. Aşa, în termeni, o entorsă... Nu ştiu să vă spun. Pe 24 septembrie jucăm cu Djurgardens (n.r. - din turul 3 preliminar Europa League)" a mărturisit oficialul ardelenilor.

"Vă pot spune un lucru despre jucătorii tineri. Îi spuneam lui Petrila să se uite la Deac, să se uite când vine la antrenament, când pleacă. Mai sunt jucători care fac asta" a mai adăugat Bilaşco, semn că experimentatul fotbalist de la CFR rămâne un exemplu pentru coechipierii săi mai tineri.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu FC Hermannstadt, din runda a treia a Ligii 1, duminică, de la ora 21:30. Partida poate fi urmărită în direct la Telekom Sport.

Ciprian Deac are 23 de meciuri pentru reprezentativa României şi patru goluri marcate.

Afla mai multe despre: ciprian deacmarius bilaşco 

viewscnt
Articole similare