Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV CFR Cluj a confirmat despărţirea de un fotbalist important! Detalii de ultimă oră

EXCLUSIV CFR Cluj a confirmat despărţirea de un fotbalist important! Detalii de ultimă oră

CFR Cluj

Comentarii

Lui Giedrius Arlauskis (33 de ani) i-a fost reziliat contractul de câtre CFR Cluj! Confirmarea oficială a venit din partea lui Cristi Balaj, preşedintele clujenilor!

EXCLUSIV CFR Cluj a confirmat despărţirea de un fotbalist important! Detalii de ultimă oră

Giedrius Arlauskis a fost foarte deranjat de măsurile luate de şefii lui CFR Cluj, care au decis să-i demită pe Marius Şumudică şi pe Marian Copilu. De ultimul este foarte ataşat şi Copilu a fost cel care l-a convins să revină la CFR.

Imediat după ce Şumudică a fost înlocuit cu Dan Petrescu, Arlauskis a plecat în Lituania, unde îşi tratează accidentarea la gleznă. Şefii lui CFR Cluj au încercat să-l determine să se întoarcă, însă a refuzat.

Arlauskis nu mai este jucătorul CFR-ului. Informaţia a fost dezvăluită de Cristi Balaj, preşedintele echipei CFR Cluj, chiar la telekomsport.ro. 

”Arlauskis i-a fost reziliat contractul, nu aş vrea să dezvolt subiectul... Nu este jucătorul CFR-ului în acest moment”, a declarat Balaj.

De 6 ori campion al României, Arla a câştigat 4 titluri cu CFR, unul cu FCSB, unul cu Urziceni. Este unul dintre cei mai valoroşi străini care au jucat în fotbalul românesc.

Ce a declarat Arlauskis după demiterea lui Marian Copilu:

”Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forţa noastră şi în teren şi în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe.

A mai fost plecat Marian şi a fost circ. Dacă ne cheamă patronul, mergem toţi! Nu are cum să ne dea afară pe toţi! Noi suferim, familiile suferă! Noi suntem plecaţi”, a declarat portarul când s-a întâmplat scandalul cu Marius Şumudică.

EXCLUSIV Cristi Balaj a comentat eliminarea CFR-ului din Conference League: ”Nu avem voie să ne ascundem. Nu ne mai permitem”

Afla mai multe despre: cfr clujgiedrius arlauskis 

viewscnt
Articole similare