Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj a evitat în ultimele clipe depunctarea în Liga 1! Mişcarea făcută de conducerea campioanei

EXCLUSIV | CFR Cluj a evitat în ultimele clipe depunctarea în Liga 1! Mişcarea făcută de conducerea campioanei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut o datorie către fostul său jucător, Andrei Peteleu (28 de ani), plecat din Gruia la finalul sezonului trecut. Restanţa i-ar fi putut aduce o depunctare în Liga 1 campioanei României, dar conducerea a făcut plata către jucător.

CFR Cluj a scăpt de depunctare în Liga 1

Peteleu avea de primit 25.000 de euro de la CFR Cluj. Organele abilitate din fotbalul românesc au decis că echipa trebuie să stingă datoria, iar CFR Cluj s-a conformat, pentru a nu risca o depunctare drastică.

În aceste zile, CFR Cluj a scăpat de orice grijă: "Am verificat. Azi, la club, am verificat. S-a plătit către Peteleu", a declarat oficialul campioanei României, Marius Bilaşco.  

Concret, conform deciziilor luate de Comisia de Disciplină a FRF, dar şi Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor, CFR Cluj trebuia să-i achite cei 25.000 de euro lui Andrei Peteleu în termen de 15 zile. CFR a primit şi o amendă de 3000 de lei pentru că nu şi-a achitat obligaţiile financiare.

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa ŢSKA Sofia, într-un meci din prima etapă a grupei A a Ligii Europa. În cealaltă partidă din grupă, AS Roma a învins cu 2-1 Young Boys, revenind de la 0-1, astfel că echipa din România se clasează pe primul loc în grupă. 

Afla mai multe despre: cfr clujdepunctare cfr clujandrei peteleumarius bilasco 

viewscnt
Articole similare