Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj a luat în calcul toate scenariile după oprirea fotbalului: "Ne-am temut. Să vedem cum o sărbătorim, dacă vom cuceri titlul"

EXCLUSIV | CFR Cluj a luat în calcul toate scenariile după oprirea fotbalului: "Ne-am temut. Să vedem cum o sărbătorim, dacă vom cuceri titlul"

CFR Cluj

Comentarii

Directorul sportiv al lui CFR Cluj, Bogdan Mara, s-a temut că Liga 1 nu s-ar mai putea relua şi că titlul nu va fi acordat. În acest sezon, clujenii pot cuceri al treilea titlu consecutiv şi al şaselea din istorie.

Echipele din Liga 1 revin la antrenamente de la jumătatea lunii mai, iar partidele s-ar putea disputa începând cu luna iunie. Aflaţi pe primul loc în clasament, clujenii au simţit cum un nou titlu le poate scăpa printre degete. 

Bogdan Mara pune accentul pe sănătatea fotbaliştilor şi susţine că a luat în calcul orice scenariu în perioada cât nu s-a jucat fotbal în Liga 1: "Ne-am temut, pentru că nu ştim ce se poate întâmpla, sunt lucruri care nu depind de noi şi nu le putem controla, e o problemă globală această epidemie şi atunci nu depinde de tine. Va trebui doar să facem lucrurile bine, să ne supunem regulilor în vigoare şi să respectăm toate cerinţele impuse de autorităţi, pentru că e normal să facem tot ce putem ca să fie jucătorii sănătoşi. 

Să vedem cum o sărbătorim, dacă o să fie să ajungem acolo. Dar mai e mult până acolo, ne vom pregăti bine şi vom lupta din nou pentru a obţine acest titlu", a declarat oficialul campioanei României pentru Telekom Sport.  

 

Afla mai multe despre: cfr clujbogdan mara 

viewscnt
Articole similare