Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj a trimis la CCA un memoriu împotriva lui Ovidiu Haţegan. Comunicatul dur postat de ardeleni

EXCLUSIV | CFR Cluj a trimis la CCA un memoriu împotriva lui Ovidiu Haţegan. Comunicatul dur postat de ardelenigalerie foto

Superliga

Comentarii

Cei de CFR Cluj au depus la Comisia Centrală de Arbitri un memoriu împotriva lui Ovidiu Haţegan, pe care îl acuză că i-au defavorizat în mai multe meciuri. CFR cere să nu mai fie arbitrată de Haţegan până la finalul acestui sezon.

UPDATE | CFR Cluj a postat pe pagina oficială de Facebook un comunicat prin care susţine că au fost defavorizată în mai multe meciuri, în ultimele două sezoane, de brigada condusă de Ovidiu Haţegan.

Dr. Ovidiu Haţegan: Malpraxis în formă continuată! 19 operaţii reuşite – pacientul mort  În urma declaraţiilor,...

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 30 aprilie 2021

Cei de la CFR Cluj cer să nu mai fie arbitraţi de Ovidiu Haţegan, cel care în prezent este considerat cel mai valoros arbitru român. Scandalul a izbucnit după derby-ul cu Universitatea Craiova, meci pierdut de CFR cu 1-2, dar la care clujenii s-au plâns că au avut două lovituri de la 11 metri neacordat de Ovidiu Haţegan.

Acum, din informaţiile Telekom Sport, şefii lui CFR Cluj au trimis un memoriu la CCA prin care cer să nu mai fie arbitraţi de Ovidiu Haţegan până la finalul acestui sezon.

CFR Cluj, memoriu împotriva lui Haţegan. Ce au ataşat la dosar

Aşa cum au anunţat încă de după derby-ul cu Universitatea Craiova, cei de la CFR Cluj au cerut la CCA să nu mai fie arbitraţi de Ovidiu Haţegan. Reprezentanţii campioanei României au trimis un memoriu la Comisia Centrală de Arbitri în care se plâng că au fost dezavantajaţi de Haţegan în mai multe partide.

Pentru a-şi susţine cererea, clujenii au ataşat şi 3 filmuleţe de 7 minute, în care au fost prinse fazele pe care Ovidiu Haţegan le-ar fi judecat în defavoarea lor. Memoriu făcut de CFR Cluj vine chiar înaintea derby-ului cu FCSB, programat pe 3 mai, în direct la Telekom Sport 1.

Cristi Balaj a desfiinţat criticile celor de la CFR la adresa lui Haţegan, după meciul cu Craiova

La partida cu Universitatea Craiova, disputat în urmă cu două etape şi pierdut de clujeni cu 1-2, cei de la CFR s-au plâns de arbitrajul lui Ovidiu Haţegan. În frunte cu Edi Iordănescu, ”feroviarii” au spus atunci că au avut două lovituri de la 11 metri neacordate de Ovidiu Haţegan şi au anunţat că vor depune memoriu.

Cristi Balaj, fost mare arbitru internaţional, a analizat atunci pentru Telekom Sport fazele aduse în discuţie de CFR Cluj. Balaj a demontat acuzaţiile făcute de clujeni şi a spus că Ovidiu Haţegan a luat deciziile corecte:

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare