Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj domină pe merit campionatul din Liga 1! Daniel Isăilă, laude la adresa campioanei din Gruia

EXCLUSIV | CFR Cluj domină pe merit campionatul din Liga 1! Daniel Isăilă, laude la adresa campioanei din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Daniel Isăilă (47 de ani), fostul antrenor de la Al-Hazm, a stat cu ochii pe fotbalul românesc şi din Arabia Saudită şi a spus că nu e surprins că echipa lui Dan Petrescu (52 de ani), CFR Cluj, a dominat campionatul intern şi a câştigat titlul în ultimii doi ani.

Isăilă spune că formaţia din Gruia e campioană meritorie şi faptul că a dominat campionatul intern cu Dan Petrescu la cârmă e din plin meritat. Investiţiile şi seriozitatea clubului din Cluj au facut ca "feroviarii" să fie campioană de necontestat şi să facă performanţe în Europa League.

"L-am urmărit. Nu atât de atent, dar atunci când am avut timp şi nu am avut de lucru m-am uitat la meciuri din campionatul nostru. (n.r. - Te-a surprins că CFR a dominat categoric ultimele ediţii de campionat?) Nu, pentru că sunt un club foarte bine organizat, au investit foarte mult acolo, au un antrenor serios, au mers pe continuitate, acelaşi grup de jucători, cu experienţă şi au avut câştig de cauză", a spus Daniel Isăilă, pentru Telekom Sport.

CFR Cluj a câştigat ultimele două titluri consecutive în Liga 1 şi e lider cu şanse foarte mari să triumfe a treia oară. Mai mult, ardelenii au făcut performanţă şi în Europa. CFR a jucat play-off-ul de calificare în grupele Ligii Campionilor şi au ajuns în primăvara europeană din Europa League.

Afla mai multe despre: cfr clujdaniel isaila 

viewscnt
Articole similare