Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire în studioul Telekom Sport. Ce antrenor este aşteptat la CFR în locul lui Petrescu: "O spun în premieră"

EXCLUSIV | Dezvăluire în studioul Telekom Sport. Ce antrenor este aşteptat la CFR în locul lui Petrescu: "O spun în premieră"

Fotbal

Comentarii

Deşi mai are nevoie doar de o victorie pentru a fi sigură de un nou titlu de campioană în Liga I, CFR Cluj este foarte aproape de a rămâne fără antrenor. Presa din China scrie tot mai des de o eventuală înţelegere între Dan Petrescu şi un club din prima ligă, astfel că oficialii ardelenilor au început să-i caute un înlocuitor.

"O spun în premieră. Duminică seara, când m-am întors dintr-o deplasare de la Bruxelles, în acelaşi avion, am călătorit cu Ladislau Boloni. Venea la Bucureşti, avea o întâlnire a doua zi, n-am intrat în detalii, nu am vrut să par insistent. Cel mai probabil, va ajunge la CFR Cluj. E posibil să se întâmple asta. Eu cred că va veni în locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj" , a declarat jurnalistul Dumitru Graur.

Din vara anului trecut, Ladislau Boloni o pregăteşte pe Antwerp. Echipa sa a terminat sezonul regular pe locul 8 în campionatul Belgiei, iar, în acest moment, se află pe poziţia a treia în grupa B de calificare în cupele europene. Însă, cu o etapă înainte de final, Antwerp nu mai are nicio şansă de a prinde un loc în sezonul viitor din Europa League. Astfel, dacă CFR Cluj va câştiga titlul, antrenorul român ar putea fi tentat de preliminariile Ligii Campionilor. Până acum, Boloni a antrenat o singură dată în fotbalul românesc. În 2000, Boloni a fost numit selecţionerul naţionalei, însă, în 2001, a plecat şi a semnat cu Sporting Lisabona.

Plecarea lui Dan Petrescu, inevitabilă

Luna trecută, presa din China a scris că Dan Petrescu s-ar fi înţeles deja cu o echipă din prima ligă. De o eventuală plecare a antrenorului a vorbit şi preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

"Dan Petrescu avea contract pe doi ani cu noi de la început. Discuţiile nu anulează prevederile contractului iniţial, ci e doar un act adiţional. Petrescu poate să plece de la noi, dacă se plăteşte o clauză de reziliere. Dan nu a semnat încă acel act adiţional, dar are oricum încă un an de contract.

Poate să plece în vară doar dacă se plăteşte acea clauză. Mi-ar părea foarte rău ca el să plece, pentru că e un antrenor foarte, foarte  bun, care la noi a făcut minuni cu un lot cu o lipsă de omogenitate clară, să reuşim să ducem trena campionatului. E o sumă importantă (n.r. clauza), dar nu exagerată. Un club din China o poate plăti fără probleme" , a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: chinaliga 1cfr clujdan petresculadislau boloni 

viewscnt
Articole similare