Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | CFR Cluj îl poate avea pe antrenorul-revelaţie din Serie A în viitor: "Nu închid poarta nimănui! Nu se ştie niciodată!"

EXCLUSIV | CFR Cluj îl poate avea pe antrenorul-revelaţie din Serie A în viitor: "Nu închid poarta nimănui! Nu se ştie niciodată!"

CFR Cluj

Comentarii

Roberto De Zerbi (41 de ani), fostul jucător la CFR-ului - acum antrenor la Sassuolo în Serie A -, nu exclude varianta de a veni să antreneze în România. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, De Zerbi a spus că nu ar spune "nu", în viitor, ocaziei de a fi antrenorului lui CFR Cluj.

Roberto De Zerbi, antrenor la CFR Cluj în viitor? "Nu închid poarta clubului unde am evoluat!"

Sassuolo face senzaţie în Serie A cu Roberto De Zerbi pe bancă şi antrenorul italian e unul dintre oamenii la modă în acest moment în fotbalul din "Cizmă". Telekom Sport a stat de vorbă cu fostul fotbalist al CFR-ului şi, printre altele, De Zerbi a spus că nu exclude să vină să antreneze în România în viitor, chiar pe CFR Cluj.

"Nu se ştie niciodată. Niciodată să nu spui niciodată. În viitor mi-ar plăcea să plec în străinătate şi, de ce nu, într-o zi aş putea să vin să antrenez în România fără probleme. Mi-ar face plăcere. Nu închid poarta nimănui, mai ales României sau clubului CFR, unde am evoluat", a spus Roberto De Zerbi într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport.

Italianul a jucat la CFR Cluj între 2010 şi 2012 şi a câştigat două titluri de campion şi o Cupă a României.

Roberto De Zerbi e pe val în Serie A, cu Sassuolo

Sassuolo l-a numit antrenor principal pe Roberto De Zerbi în vara lui 2018, iar de atunci echipa a mers foarte bine în Serie A. La Sassuolo, De Zerbi îl antrenează pe Vlad Chiricheş (30 de ani), căpitanul echipei naţionale a României. În acest sezon, Sassuolo merge excelent în campionatul intern. E pe locul patru în clasament, cu 26 de puncte strânse în 14 meciuri, poziţie de Liga Campionilor. De Zerbi a antrenat Sassuolo în 95 de meciuri, cu o medie de 1,36 puncte pe meci.

De Zerbi a mai antrenat la Darfo Boario, Foggia, Palermo şi Benevento înainte să semneze cu Sassuolo.

Afla mai multe despre: roberto de zerbiantrenorcfr clujexclusivsassuolo 

viewscnt
Articole similare